Damlaefe 35+4 haftalık hamileyim Bugün doktora gittim çatı muayenesinde bebeğin çok aşağıda olduğunu söyledi bu durumu yaşayanlar bilgi verebilirmi erken doğum söz konusu olabilir mi?
Sahrammm Damlaefe canım erken doğum riskin olsa doktorun dikkatli olmanı söylerdi boşuna üzme kendini inşallah zamanın da sağlıkla alırsın kucağına 😇
Maykoo Damlaefe benimki en başından beri aşağıda erken doğum riskim falan da yok hem 35 haftalık olmuşsun sen herşeyini hazır tut gerisini rabbime bırak inşallah sağ salim kucağına alırsın 🙏🏼❤️
Sevendays Damlaefe benim en bastan beri hep asadaydi masallah 39+6da geldi pasam hep erken bekledik.ama.o gununu doldurdu resmen
Damlaefe Sahrammm inşallah zamanında doğmasını istiyorum o yüzden Birde ilk gebelik olunca tedirginlik çok oluyor
Sahrammm Damlaefe çok normal kuzum annelik kolay değil 😇 içini rahat tut sen ben 42de doğum yaptım inan öyle aşağıya inmişti ki anlatamam kızım hep aşağıdaydı kanalda erken indi ama doğum yapamadım sezaryen oldum mecburi 😇
Damlaefe Sahrammm bana şu an için normal doğum dedi ama sonradan ne olur bilmiyorum sağlıklı gününde sağ sağlim doğsun da gerisi önemli değil 😊😊
Sahrammm Nurcn ben doğum yaptım 18 ay önce kuzum yine hamileyim ikinci bebeğime aşağıya inince doğum başlar derler ama inşallah zamanında sağlıkla gelsin kuzum benim taç sıcaklar zor oluyordur rabbim kurtarsın😍
Sahrammm Nurcn az kalmış annesi 😇 bitmiş artık bir kaç haftaya gelir meleğin inşallah 😍😇 zor ama inan çok güzel Bi duygu kucağına alınca herşey geçip gidiyor😍
Nurcn Sahrammm nst sancılarım çıkıyor benim biraz erken gelme gibi durumu var ondan da korkuyorum kasılmalar ve karın sertliği oluyor
Sahrammm Nurcn kilosu yeterli ise korkma kuzum sağlığı yerinde olsun da gerisini hal edersin kızım 42 haftalık doğdu ama 3.100 gram doğdu çok üzme kendini dinlen bol bol stres yapma kendine 😇
Sahrammm Nurcn o zaman baya yakın kuzum devamlı takip et ve mutlaka doktorunla iletişim de kal 😔 rabbim yanında olsun korkma kötü düşünme bazen çok büyüdükleri için de azalıyor hareketleri havalar da sıcak üzüme Kendini.
Damlaefe Sahrammm benim oğluş baya hareketliydi sıcaklar artınca biraz yavaşları haraketleri ama yinede kımıldamalar var rabbim hepimizin yardımcısı olsun