CansuAbinik Kendinizi biraz yorduğunuzda kasılmalarınız ve bebek hareketlerinde artış gözlemliyor musunuz? Bugün bebeğimizin odası geldi. Her yeri ozonlu sularla sildim sonra pertim çıktı. Şimdi kasılmalarım var ve bebeğimin hareketleri giderek artıyor 🥺🥺🥺
Oknsm CansuAbinik bizde 33+4 olduk kasilmalarimiz oluyo gun icinde surekli gecen hafta nst de sancilarimiz cikti 🙄 dogum korkusuda cabamiz 🙁
zmrkrc CansuAbinik bende bir gün önce dolabımız gelmişti onu sildim temizledim eğil kalk derken ertesi gün kontrole gittim nstde sancı cıktı istihraat verdi gezme tozma yok dedi simdi evde sadece yemek yapıyorum Sürekli dinleniyorum dikkat et yorma kendını sende canım
CansuAbinik Oknsm Ben daha NST’ye de hiç girmedimm 🥺 Evet doğum korkusu bende de var. Bir gün gidiyo öbür gün korku geri geliyo 🙊🙊
Merveozden 33+4 üm. Nst’de çıktı Kasılmalarım var ve doktor bunun için ilaç verdi çok eğilip kalkmamamı sürekli dinlenmemi söyledi hiç yerimde durmuyordum evi temizliyordum hep hareket halindeydim 2 haftadır korkudan çok hareket etmiyorum bile..
CansuAbinik Merveozden Aman dinlenin o zamaan. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bende sürekli ev temizliği yapıyorum 🥺 Korona bizi mahvetti. Her gün evi ozonlu sularla silmezsem içim asla rahat etmiyor..
CansuAbinik Oknsm Okuyup bilgilenince ya da video izleyince korkum geçiyo. Sonraki gün yine geliyo 😂🙈
B1e2y3z4a Size tavsiyem doğumu çok düşünmeyin bayanlar 😃 bizde 33+ 6 yiz hiçç düşünmüyorum o gün gelicek ve kolay bir şekilde doğucak inş diye temenni ediyorum