Bahartrn61 Merhaba Kızlar 32 haftalığız sabahları yatakta aşırı derecede bacak ve kalça ağrısı yaşayan varmı gün içindede bacaklarımda bi sızı var hep
Gonay Bahartrn61 bızde 33. Haftalığız bnmde gecelerı cok bacak ağrım oluyor.magnezyum kalsıyum kullanıyorm onun yanında hergun 1 muz ve 1 soda tüketıyorum bıraz işe yarıyor gıbi
Gulumser 31+5 im aynı ağrılar bende de var dr magnezyum vitamin vermişti o bile durdurmadı ama normal oluyor
Bahartrn61 Tuba6660 ilaç sonuçta bişey olur diye korkuyorum tiroid için ve bulantı için kullanıyorum bide o fazla olur diye kullanmıyorum
Tuba6660 Bahartrn61 ben o kadar ilaç içiyorum ki ne olabilir ki doktor önermis sonuçta hemde magnezyumu hiç unutmadan içiyorum yoksa gecelerim kabus gibi o ağrı çok kötü
61Aysen Bende 22+6 oldum aksmdn beri karnimds agri vr arada igne batar gbi oluyo sanci gbi agri giriyo halsizm baya elim ayagm tutmuyo gbi boyle olan vrmi
DilayS Bende 31 haftalığım gerçekten çok bacak ve kalça ağrım war sol kasığından bacağıma doğru bazen zor basiyorm gerçekten çok zorlaniorm dr bahsetmedim 14nde gidicem söyleyim bari