Fatmaorhandoku Kızlar Dilan Polata gidip memnun kalanlar var mı acaba fiyatları ne kadar rasping miydi neydi Bi cihazla cilt çatlağı onarımı yapıyolar ve sayfalarını inceledim ilk seansta bile çok fark ediliyo duydunuz mu çevrenizde giden var mı
Ruveydaasker Fatmaorhandoku bende takip ediyorum gercekten cok guzel fenemon zaten hemde guzel işler yapyo
Temmuz7 Fatmaorhandoku ben Prof Reha yavuzer in bi röportajını okumuştum o çatlağın asla tamamen geçmediğini tek makinayla yapılan işlemlerlede çok zor olduğunu söylemişti sadece görünümü hafiflermiş 🤷🏼♀️ Ona göre iyice arastırın bence dünya para vereceksiniz
Fatmaorhandoku Ruveydaasker evet oyle ücretten haberiniz var mı ne kadar acaba seansları bende dogumdan sonra gitmek istiyorum
Fatmaorhandoku Temmuz7 cok pahalıya gitmem zaten ama ben İlk hamılelıgımde 30 kilo aldım ve karnım dünya haritası gıbı 🤣insan gorunumune de onem vermeli bende kendimi aynaya bakınca iyi hissetmek istiyorum sonucta cookk pahalı degılse tabi ki gitmeyi dusunuyorum vaşlaaz da olsa gitsin o da bana yeter 🤣