Mahbuss Gyemila Ordan poplin kumaş alıp babynest yapmıştım. Dikiş hocamda kalitesini çok beğenmişti. Bende müslinler alıp kenarlarını kendim dikmeyi düşünüyorum makinem var.
esmirna16 Gyemila Yok sadece kenarlarına düz dikiş yapacağım kendim yapacağım. İnternetteki muslin örtü ölçülerine göre yapacagim
Yasemiinn Gyemila Evet kenarlarını diktirdik biraz büyük olsun derseniz 2 m alın bn 1 m aldım gayet iyi ama siz bilirsiniz yine
Mahbuss Gyemila dikiş kursuna gitmiştim canım 1 sene orda öğrendim ama YouTube da videoları var o kadar zor bişey değil 😊 sadece biraz ölçümünun yapılması biraz kafa yoruyor
edaslan Gyemila bende intaşlara bakıyorum orda uygun gibi. 1 metreden 1 tane örtü 3 tane falanda ağız mendili çıkıyormuş.
ozgeya Mrskantar evet tek kat, metresi kaça kaç istediğinize bağlı. Ben 100100 ve 120120 yaptım müslinleri. Enleri 150 cmdi. 100*100 ölçüler için 1 metreden çıktı, diğeri için 1,5 metre. Enden arta kalanlarla da ağız bezi yaptım.
aglaluna Gyemila ben ordan hem müslin hem nevresimlik aldım kalitesi güzel ebatlarını değişik şekillerde diktik
Minikbirkalp Benim kayınvalidem diktirdi bana çok güzel 2 katlı yaptırmış biraz kalın sonbaharda güzel kullanılır 😊