0101sevo Kızlar hm zara carters bu markaların bebek Kıyafetleri çok güzel sizin tavsiye edebileceğiniz bi marka var mı ? Bazı bebek Kıyafetleri gerçekten çok kötü ya kaliteli tarz ürünler bulmak çok zor hep ayılı arılı desenler ben bu konuda biraz zor beğeniyorum bebek kıyafetlerini benim gibi olan var mı ?😃
minnakmina 0101sevo carter’s zıbınları mükemmel renk solma çekme hiçbir şekilde olmuyor kaç defa yıkarsan yıka asla solmuyor hm’nin kıyafet desenleri çok güzel
Imfromlastnight Ben de sizin gibiyim hep soft çizgili puantiyeli renkler tercih ettim renkli ayıcıklı böcekli sevmiyorum. İnstagramdan renklipusett sayfasına bakabilirsiniz. Bir de kitikate iyi geldi bana. H&m de çalıştığım için çoğunu bende ordan ve Zaradan aldım. Her aldığım içime sindi:)
0101sevo minnakmina evet banada tavsiye edildi zıbınları gerçekten çok güzelmiş 😊 Evet hm de çok güzel modeller var 😊
bebisloading Ben de böyle soft tarz seviyorum, daha almadım bebek kıyafetleri; ancak alacağım bakalım, burası harika tavsiyelerle dolu çok saolun😍