DidemYldrm Kızlar adet olucak gibi sancı geliyor sağ sola dönünce geliyor 26 haftam doldu normal mi bu haftalar da yalancı sancı
deletedmom351 DidemYldrm 30. Haftadan sonra normaldir ama 26.hafta Bana biraz erken geldi belki normaldir tabii kontrole giderken doktoruna sor bence.
seyydac DidemYldrm o haftalarda bende de başlamıştı doktora sordum normal demişti ama sen yine de Doktoruna danış istersen yanlış yönlendirmek istemem.
DidemYldrm deletedmom351 internet de baktım 24 hafta dan sonra olması normaldir yazıyor size de sorayım dedim geçti şu anda anlık geldi gitti 2-3 kere
deletedmom351 DidemYldrm Benim 35. Haftam her gün ara ara geliyor ama sonra geçiyor. Sizde takip edin sancılarınızı sizin için daha iyi olur.
DilekAlkanat 26 haftada yalanci sanci olcagini sanmam belki bebek dogum pozisyonu almaya calisiyordur ondandir
DidemYldrm DilekAlkanat hadi ya almasın daha erken ama gerçi geçti şimdi anlıktı bu gün iş yaptım ondan da olabilir
deletedmom351 DilekAlkanat Bu haftada doğum pozisyonu alacağını sanmam alsa bile yine kendini çevirir çünkü daha küçük. Eğer erken doğum riski varsa üstüne bir de sancıları varsa o zaman bebek doğum pozisyonu alabilir ama bir şeyi yoksa Bebek bir çok defa pozisyon değiştirir.
DidemYldrm [bilinmeyen] takip edicem canım 2 hafta sonra doktora gidicem zaten 28 haftam dolunca o zaman daha net söyler doktor
deletedmom351 DidemYldrm Belki de rahim büyüyor bebeğin büyüyor çünkü daha var. Rahim büyüdükçe ağrı da yapabilir kasıklarda. En iyisi doktoruna sor tatlım.
Aysimaveannesi Bende 26+3 gunluk hamileyim ayni adet sancisi gibi agri bendede oluyor canim bi kac dakikalik oluyor ama somra geciyor doktora hic danismadim
DidemYldrm [bilinmeyen] inşallah canım doktoruma sordum mutlaka bana geri dönüş yapar kuzenime sordum o 2 tane Doğum yaptı normal dedi geçiyorsa korkma ama geçmiyorsa hemen doktora git dedi benim hareket edince geçti