Zeyneb5168 Gmsy1 ya deniyecem inşallah geçer yapmadık şey koymadım 1 haftadır çok kötü oldum teşekkür ederim bilgi içinde☺️☺️
Gmsy1 Zeyneb5168 bana da doktorum söylemişti biraz yakiyo ama baya rahatlatiyo inşallah size de faydası olur
Okaanipek Zeyneb5168 bende gitmek istiyorum ama hep jiletle aldığım için çok acır diye korkuyorum nasıl gittiniz ya
Zeyneb5168 Okaanipek bende daha ilk yaptırdım cnm ilk gebeligimde bile gitmemiştim bunda cesaret geldi gittim ağrıyı ama o kadar deil afedersiniz sadece biraz dudak kısmı agrıyo ama onada dayanilmayacak gibi deil hem ter temiz oluyo ben hep ciletle aldığından çok dağılmış çiler çokta çıkarıyor
DilanDag Zeynepli1234 evet canım oluyor bazen oda tenimiz hassas ondan sanırım ama jilet yapsakta olmuyor ağda gibi sürekli kaşıntı yapıyor tam temizlemiyor kökler kalın çıkıyor, ağda en temizi ama sonrasında tabi alerjik gibi oluyor biraz benimde🙄🤪
Ebrarsahn Ozi1234 lazere gitmiştim önceden en büyük kolaylık hamileliktede zaten çıkmadı hiç almıyorum
Ebrulig Lazere gitmiştim bir çok yerimde azaldı ve inceldi. Lazerdekiler jilet, ağda kullanma dediğinden eşimin tıraş makinesi ile alıyorum
Mlke Ozi1234 gidiyorum canım çok büyük rahatlık pandemiden dolayı kapanmazlar inşallah diye dua ediyorum 😁 açıkçası uzun zamandır gittigim biri küçük çocukları var bilinçli pandemi önlemleri var yabancı müşteri kabul etmiyor mesela vb.
guneshusna61 Seymaogz lazerden sonra ağda yaparsan eski halini alırsın ama doktor eldiveni ile devam etmelisin hamilelik boyunca 🌺
guneshusna61 Ozi1234 hamilelikten önce lazere gittim 8. seansta yarım kaldı hamile olduğumu öğrendiğim için ama hamilikte eldivenle alıyorum eski haline dönmemesi için doğumdan sonra tekrar lazere devam edip bitiricem 🌺
Zeyneb5168 Emineavar ay hepsini denedim bebek pudrası pişik kiremi yanık kiremi herşeyi ama noldu anlamadım ya ilk.oldugundan yada hassas ciltlere uygunmu değildi bilemedim😔😔
Emineavar Zeyneb5168 ben temizlendikten sonra kantaron yağı kullanıyorum çok iyi geliyor benim tenim de çok hassas açık tenliyim birde. Yüzüme bile kantaron yağı kullanıyorum nemlendirmek için🤗kremleri bende kullanmıyorum cildime zarar verir diye malûm katkı madde vardır ister istemez o yüzden kullanmıyorum satın alma kremler. Gebelikte daha dikkatli olmak gerekiyor
Zeyneb5168 Emineavar kulandiklarim hamilelikte kullanılır yazıyı cnm bende genelde makyaj bile yapıyorum hiç gönderen filan asla durmuyorum ama o kadar kötü olduki dayanamıyorum ağrısına 37 haftalık ta gebeyim doğumda yakın bu yarayla ağrıyla geçmezse nasıl doğum olacak bilmiyorum
Emineavar Zeyneb5168 oooof kötü olmuş yaaa geçer inşallah zaten hassas bölge sınav zamanı farklı yöntem denemeyin derdi hocalar. Siz de ilk defa ağda yapacaksınız onu da doğuma yakın yapmışsınız mağdur oldunuz . Siz yine de nemlendiriin yoksa çok ağrır ve kendini geç toparlar
Zeyneb5168 Emineavar evet doğumda temiz olsun dedik ama olan oldu bakalım hayırlısı olsun inşallah hemen geçer 🤲
guneshusna61 Seymaogz ağda kılları besliyor yine eskisi gibi kökleri güçlendirip arttırıyor ☺️ doktor eldiveni ise kökleri inceltiyor kopardığın için ve beslicek madde olmadığı içinde ilerde çıkmamaya başlıyor 😌 rica ederim 🌺🌺
Flamingo44 Ozi1234 bende hep ağdaya gidiyordum çok rahattı. Pandemi den dolayı gidemeyince evde yaptım. Şimdi hiç bişey yapamıyorum erken doğum riski var maalesef jilet kullanıyorum