Paramedik Doktor düşük tehlikesi olup olmadığını nasıl anlıyor alttan muayene mi yapıyor 4+6 hamileyim bugun öğrendim hamile olduğumu ilk doktor kontrolümde neler olacak bilmiyorum
Muucize Paramedik öncelikle hayırlı olsun bende yeni öğrendim ama kaçıncı hafta bilmiyorum kan değerin iki günde bir artıyor mu diye bakacak sadece bu
Birgul Paramedik gendelde kan testinden yola çıkıyorlar olması gerektiği değerde mi diye 2 günde bir veriyosun 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor zaten ona göre anlıyor
busraakeskin Paramedik ultrasonla görebilirse kese boyuna bakacak kaç haftalık olduğunu söyleyecek bebeğin yerleşim yeri kanala yakınsa da düşük tehlikesi olduğunu söyleyecek.
Poyraz_basak Geçen hafta gittim ilk kontrolume adetten sonra 8 gün falan sonra gittim kese göründü çok şükür kese etrafında kanama varmı diye bakıyor çok şükür yoktu şuan 6+5 oldum ayın 9 unda bebek ve kalp atışı için gidicem nasip bakalım
annecikk_ Paramedik canim ben gittigimde 6 haftaliktik doktor alttan ultrasonla bakti keseyi gorduk bebegi gorduk kalp atisi var ama dinletmiyim kucuk daha dedi 😊tansiyona boyuma kiloma bakti folik asit yazdi bulantim vardi ona hap yazdi o kadar 💕