Tugce38 Kızlar merhaba benim bi kac gündür göğüs uclarım sancılı ve halsizlik var cok fena sürekli uyuyasım geliyo bugünde sürekli midem bulanıyo ama daha regli mede 2 gün var sizce hamile olabilirmiyim ? Bugün test yapsam cıkarmı
Birgul Tugce38 çıkabilir erken gebelik testinde bi yap bence Az var adetine bende aynı belirtileri yaşıyorum ama benim adetime daha olduğu için test yapsan da çıkmaz diyolar bekliyorum
Sevendays Tugce38 ben adet gunumde yapmistim cok neet cikmisti seninde cikar hadi hayirli haber insallah
Hatice__0142 Tugce38 benmde karın agrısı ve gögüslerim açıyor çok kötü ama test yaptm çkmdı 😔10 15 gün feln beklycm inşallah
Tugce38 Eczane uzak ablama dedim alıcak akşam yapcam dua edin kızlar 1 yıldır hayırlı haber beklitoeum😭🙏🏻
_aysu_1 Tugce38 akşam yapma sabah yap çünki2 çok yeni akşam çıkmaya bilir o yüzden sabah ilk idrarla tapın inşallah çıkar
Ezka Tugce38 mide bulantısı hamileliğin 7.-8.haftası başlıyor genelde.benim adetime 1-2 gün kala erken gebelik testi almıştım çıkmamıştı adetim 1gün gecikince 5 tl lik testlerden aldım onda çıktı