Nida_Y Yarın kontrolüm var arkadaşlarım bana güzel bir organizasyon hazırladı ertesi güne. Sizce yarın doktor söyler mi cinsiyeti boşuna heveslenmeyeyim 🥺
babysevgi Nida_Y dr ile ilgilisi yokki bebek gösterirse pozisyonel olarak bacak arasını dr 12. Haftada bile söyler bize söyledi mesela. Ve cok netti
Mervetekmn Nida_Y valla en en net 20.haftadan sonra doktorlar söylüyor nettede araştırırsan görürsün ama gösterirse tabi nette olabılır 21+6 benım hala ögrenedık kız demişti ama sonra karardı kaldı kordun vs mevzusundan dolayı
Mom046 Nida_Y Bebeğe bağlı 11 haftada net ortadaydı tahminini söyledi 18. Haftamdayım o süreçten geçen tüm kontrollerde kendini göstermedi netleştiremedik yani.
insan_insan 15+3te öğrenmiştim benim de görümcem hazırlamıştı çok korkmuştum öğrenemezsem boşuna hazırlamış olursak diye 🙊 ama öğrendim muhtemelen öğrenirsiniz diye düşünüyorum 🌺
GizemPolat Nida_Y ben 15 de öğrendim 😂 12 de tahmin etti 15 de onaylandı 😂 benim ki inattı biraz ayaklarını çekmedi 😂 ama uğraşa uğraşa gösterdi 🌸🌸
yaseminguneri cgelmas kendi telefonuma indirdiğim uygulamaya da ultrasona göre de 12+4 tü canım ☺️ Gitmeden önce mutlaka küçükte olsa çikolata yerdim ☺️