urazaslan Dilan-topcu 6+4 te duymaman gayet normal millet 9. Haftada duyuyor sakın aldırma bekle başka doktora git
Hafsa3734 Dilan-topcu bekle canım Benim de geç döllenme oldu 6.haftada duymadım kanamam da var doktor düşük yapiyosun dedi sonra betam yükseldi iki günde bir kan verdim 8.haftada duydum kesinlikle kurtaj olma bekle
Nasippp Dilan-topcu bekle biraz daha bebek var yani kese de bekle bence geç döllenmeyse anca duyurulur
Bubu_ Beni zehirleyene kadar inatla bekledim artık tamamen anladığımda kürtaj oldum kesenin boyutu falan bozulmuştu ağır hastalanmıştım hemen pes etme hersey olabiliyor geç döllenmeyle alakalı olabilir takibini bırakma 🙏🏻
Aysn6767 Dilan-topcu keseye göre erken o halde farklı doktor görüşüde alın fevri davranmayın rabbim insallah gönlünüze göre versin🌸
tk95 Dilan-topcu yok canım anestezi alıyosun bişey hissetmiyosun sadece başım çok agriyo ağlamaktan kendimi sıkmaktan geçmedi hala
Mevlude_40 Dilan-topcu hayır hayır sakın. Bana da öyle dediler. Hatta 1 gunde 5 doktor bebegin kalp atışı yok ölmüş dediler. Ertesi gün kürtaja gittiğimde masadan kaldırdılar. Haftaya bidaha gel diye. 8. Haftamda duydum. Ki doktor ona bile erken dedi. 10. Haftaya kadar beklenmesi lazım dedi. Kanaman ağrın falan yoksa gitme bekle ben öyle yaptım
Dilan-topcu Mevlude_40 yok canım kanama yok sancı yok sadece doktor umutsuz konuştu 😥ben yine de rabbimin mucizesini beklemeye devam ediyorum