Elifbc Merhaba, 10+4 deyim dün doktorumuz ikili tarama yerine daha net ve daha geniş kapsamlı sonuç alabileceğimiz Nifty testini önerdi. Daha önce bu testi yaptıran deneyimi olan var mı, varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
babymrv Elifbc benimde doktorum ikili yerine nifty önermişti. Yaptırdık kolumdan sadece kan aldılar 😌
babysevgi Elifbc benimde doktorum onu önermişti biz yaptırdık İzmirdeyiz kent hastanesnde yaptırdık fiyatı 2500 gibi bişeydi . Cinsiyetide öğrendik ayrıca en cok rastlanan 100 kromozamal hastalığıda . Kesinlikle tavsiye ederim . Cinsiyeti o muydu nu muydu göremedim diye sorunda yok
Aslihan16 Elifbc 4 hafta önce yaptırdım hiçbir tarama testi yaptırmana gerek yok cinsiyette erkenden öğreniliyor 😀
Elifbc babymrv teşekkür ederim bilgi için ne kadar ödediniz hangi şehirde yaptırdınız acaba? Bana izmir de 2500 3000 TL arası dediler.
Arya12 Ben yaptırmıştım canım. Bir tüp kan alınıp yurt dışına gönderiliyor. Kromozomlara vs bakılıyor kapsamlı şekilde. Herhangi bir anomali var mı diye. Sonuçlar 7-10 gün içinde geliyor. Bebeğinin cinsiyeti de kesin olarak belli oluyor.
Elifbc Arya12 teşekkür ederim bilgi için ne kadar ödediniz hangi şehirde yaptırdınız acaba? Bana izmir de 2500 3000 TL arası dediler.
Elifbc babymrv ilk önce Özel Ata sağlık hastanesine gitmiştim ancak çok küçük bir hastane dün yeni açılan Medicana hastanesine gittim doktordan çok memnun kaldım hastane de çok güzel fiyat faiş mi onu araştırıyorum
Muhendismom Banada Doktorum önerdi 2 li taramaya güvenmiyorum dedi bende kararsızım yaptırmakta pahalı bi test malesef
Elifbc babymrv evet bende memnun kaldım ultrasonda çok detaylı baktı çok güzel anlattı Nifty testi de sadece maliyetli bir test olduğu için araştırmak istedim çok teşekkür ederim bilgi için