Gamzedeniz Kızlar bacak krambı için önerebileceğiniz bilgiler var mı? Kramplarla uyanıyorum ve kramp giren yer gün boyunca ağrıyor 😥
Seda42 Gamzedeniz benimde sağ bacağım da kramp olmaya başladı bir haftadır uykumdan uyandırıyor karincalaniyor
Rahime Gamzedeniz magnezyum kullanıyorum ben faydasını görüyorum benimde çok kötüydü çok şükür şimdi iyiyim
TubaPanzehirBoaz Calcium eksikliğinden olabilir muz yemeni öneririm bi Arkadaşım önermişti inşaallah işe yarar 🙂
Hderya Kalsiyum ve magnezyum eksikliginden oluyor doktorum sagolsun beni hic kalsiyumsuz magnezyumsuz birakmiyor. Surekli bunlari takip edio. Kan degerlerine bi baktir istersen dusuktur buyuk ihtimal.
Deniz14 Gamzedeniz benim de uyurken bir ağrı giriyo uykudan uyandırıyo 1 dakika sonra geçiyo ama yürürken o ağrı giren yer çok ağrıyo sağ olsun eşim masaj yapıyo🙏🏻 Her iki bacağıma da 1 gün arayla oldu yürürken canım çok yanıyodu
Gamzedeniz Oyy çok kötü bi durum inşallah en az hasarla atlatalım. Magnezyum ve kalsiyum yazdı doktorum inşallah geçeceğini umut ediyorum 🙏🏻🙏🏻
aslicerkan Gamzedeniz bende bir iki kere yaşadım kalsiyum ve magnezyumda kullaniyorum doktora sordugumda hareketsiz mi kaliyorsun dedi bir de eğer gidebilirsen yüzmeye git dedi .
Damla________ Doktor bana da magnezyum verdi hiç kullanmadım ama kullanan arkadaş çok iyi geldiğini söyledi