0101sevo İlkkkkkk 🥰❤🧿 Kızlar 5 dk dır çok değişik bir his oldu böyle sanki içimde bi patırtı var çok değişik bir his bu bebeğimin hareketimi ?❤ Hala oluyor ❤❤❤
Taze-anne 0101sevo nasıl bir histi 🥰 bende dün 17.haftama girdim ama daha galiba bir şey hissetmedim 🙂
Ozge0634 0101sevo bende 17 haftalığım aynı şekilde bi iki gündür bi pıtırtı hissediyorum çok kısa süren böyle 🥰
0101sevo Taze-anne Banada ilk defa bugun oldu kilolu olduğum için daha geç bekliyordum ama aynı bana tarif edilen his var sanki içimde böyle göbek deliğine yakın taraflara mısır patlaması mı desem sanki biri biyere vuruyor onun gum gum hissi gibi çok değişik ❤🧿🥰🤲🏻
Sevcus İlk his içinizde bir kuş çırpınmışta size dokunmuş gibi oluyor 😍 muhtemelen bebeğiniz. Sonra sizi uyutmuyor sağlıkla kucağınıza alın benim ikinci gebeliğim 12 hafta bende sabırsızlıkla bekliyorum 😍
0101sevo Sevcus ayyy evet işte tanımlandıramadım evet kuş gibi böyle sanki biri biyere vurur onun gum gum sesi gibi böyle mısır patlıyor gibi çok değişikkkk🤲🏻❤🥰
Y-S-S-Kra10- Ayy ne hoş inşallah en kısa zamanda biz bekleyenlerde hisseder bu duyguyu 🥰🙏🏼🤗 daha 8+3 🧿🥰