LeilaNilay merhaba kizlar 4-5haftalik hamileyim grip olmusm😷🤧. bebeye zarar verir mi? doktorum ilac yazdi. bide birşey var .bende kahve rengi akıntı geliyor bu gun acaba normal mi?cok korkuyorm bebeyme bisey olur diye
Poyraz_basak LeilaNilay benimde geldi iki gün önce kahve akıntı progestan içtim gece yatarken sabahta fitil attım kesildi çok şükür doktorum kırmızı olmadığı sürece korkma yat dinlen çok kalkma dedi öyle yapıyorum
Gamzesanlioglu _aysu_1 6. Haftalıkken belirtiler başlamıştı benim bulantılar felan kese muhtemelen gözükür 5 hastalıkken gözükmüştü benim
busra_55 _aysu_1 belirtin olmayabilir canım ben 5 haftaliktım sadece adet gecikmesiyle öğrendim kafanı yorma
busra_55 _aysu_1 belirtin olmayabilir canım ben 5 haftaliktım sadece adet gecikmesiyle öğrendim kafanı yorma
tugbaayilmazz Bizde 4+3 olduk 🙏🏻 Bundan önceki gebeliğimde bebek gelişemedi inşallah bu sefer yaşamam aynı hisleri 🥺 Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sizce ne zaman doktora gitsem daha bugün öğrendim hamile olduğumu
Zeyyaleyyy _aysu_1 Canım öncelikle kese gözükmez en iyisi 7. Hafta git derim hem kalp atışını hem keseyi görmen adına…Belirtilere geldiğimde 6 aylık hamileyim hiç belirtim yok 😂🌸
_aysu_1 Zeyyaleyyy bazı kızlar 5 haftada kese göründüyünü yazmışlardı. Yarın gidicem hemde kan tahlileri filan yapicam inşallah bir sorun çıkmaz
Aud28 _aysu_1 Herkeste değişiyormuş ama ben dün 4+6 idim doktora gittim ve kese görünmedi haftaya kesin görünür dedi salı günü gene gidicem.
MihricanA _aysu_1 benim 7. Haftada bulantim basladi 21. Haftadayim hala bitmedi. Insallah kolay hamilelik geçirirsiniz
Aksa 4+6 haftalik gebeyim 2 gundür acik kahverengi lekelenmelerim oluyor yasayan var mı acaba sorun teşkil eder mi? -
Byn87 _aysu_1 idrara sıkışık olmanız gerekir. Benim idrar kesem boş diye gorememisti ilkten. Alttan baktığında gordu