Elida19 Merhaba hanımlar ilk bebegimiz ve oğlumuz olacak. 5 yıldır hasret cektik üzülmeyelim diye isim hiç düşünmedik. Şimdide karar veremiyoruz. Bide en olmadı kerem diyoruz yanina uyan bi isimde bulamadik.
Esin84 Elida19 kerem benim oğlum da. İnanılmaz merhametli, vicdanlı ve iyiliksever bir çocuk… Kerem olsun 😊
Oyku-aren Elida19 kerem düşünüyorsanız benim arkadaşımın oglunun adi kerem ata .. cok yakışıyor benim fikrim 😇
Elida19 bburcu cevremdede cok kerem var bari ikinci isim farkli olsun istiyorum esimde sizin gibi tek isim diyor ama.
Bahartrn61 Elida19 Mehmet kerem yada Yasin kerem koyabilirsiniz bizde aynı dertteyz 50 gün kaldı tam bişe bulamadık keremde kaldk bizde
Elida19 Bahartrn61 kayinpederin isimi mehmet yasinde cok var kerem ediz nasil soylenmesi zormu sizce bizde 35 haftaligz ama isimyok magnet emzik isimligi hep yaptracagz. Isimi bulamadik sipariş verelim.
Kubraeva Kerem ismi tek basina cok guzel manasida oyle ama iki isim dusunuyorsaniz Kremlin yanina her zaman Ali yi yakistiririm. Kerem Ali
Elida19 ilknurosman bende cok begeniyordum buğra ismini kulaga şahane geliyor ama anlamı güzel degil.
Elida19 ilknurosman büyük erkek deve. Bi diger.anlami turna sürüsünün önünden ucan horoz son anlamida hukumdarlarn lakabi. Ama dinen konabilir bu isim deniyor ama bilmiyrm anlami güzel değil.