Oglakdorukcum Kızlar sol tarafımda gögüste agrı oluyor belkide kalp carpıntısıdır bilmiyorum gögüslerimde bu ara sızlıyor acıyor sanki diger agrılarımdan bahsetmiyorum bile valla artık süttyen takmıyorum bu sıcakta sabah kalkıyorum sanki akşam beni Bi güzel dövmüşler üstümden tır geçmiş kemiklerim kırılıyor valla zormus hamililek annelerimiz neler yaşamış belki bu iyi halimdir
threestar Oglakdorukcum mide gazı da sol tarafa vurur belki kalp değildir, kaçıncı ayınızdasınız? Reflüden kaynaklı sancı oluyor sırt ve göğüse doğru ben çok yaşıyorum gaz çıkarınca rahatlıyorum
Hatice__0142 Oglakdorukcum Benimde adetim 26 temmuz Du adet düzensizliği var ama dün test yaptm neğatif çıktı dün gögüslerim çok şişti deyemiyordum bile belim ve karnımda ağrıyor acaba hala hamile olablrmyki gögüslerinz kçnçı hafta da bşldı
Deletedmom417 Oglakdorukcum Bende yok yok🤷 Baş ağrısı, kasık ağrısı,rahim ağrısı,bel ağrısı,eklem ağrısı,mide yanmasıı,sancı,kasılma ohooooo🤢🤢
Oglakdorukcum threestar 21+2 haftayım evet mide yanması felan genelde uykumu almayınca cok oluyor gazda oluyor zaten farkettim ki sol karından başlıyor bende bebek otatafa girdi sanıyorum halbuki sol taraf yukarı göügs kalp oluyor arada carpıntı giriyor
busrasevim Oglakdorukcum aynı hafta ve gündeyiz 🙈 benimde çok bel ağrım oluyor bu ara arada da göğüs sızlamaları bence iyi günlerimiz bu günler😂
Oglakdorukcum Hatice__0142 hemde hamileligin öğrendiğim zamanlar 5 6 haftalarda sızlıyordu uçlarından basılıyor sanırsam
Hatice__0142 Oglakdorukcum benimde şuan öyle ama hani herks acaba canın bişeymi çektide şişti diyorlar
Oglakdorukcum Deletedmom417 hiç sorma kuyruk sokumum benım de 1 aydır ağrıyor mesela üstüne oturduğumda felan oluyor yada elimle bastrıdıgımda hısediyorum erkek cocuklarda belde kız cocuklarda göbek altlarında cok agrı oluyor diyorlar ama bence komple herşeyde yaşıyoruz
Oglakdorukcum Hatice__0142 cok nadir can cekmesinde olabilir genelde adet olmaya yakın gögüs şişen kadın gördüm
Ozlem_06 Oglakdorukcum Benim de altımdan kahverengi leke geliyo 6 hafta 4 günlük bebeğim ama normal mi
Deletedmom417 Oglakdorukcum yok canim ya inanma benim aşırı bel ağrım var ilk baştan beri ama cinsiyeti kız
Oglakdorukcum Ozlem_06 yerleşme kanaması olabilir ben daha çok akıntı yasadım tabi rengi koyu da açıkta olabiliyordu
Ozlem_06 Oglakdorukcum Geçen hafta sabah kalktigimda olmuştu bide bugün sabah oldu acaba ilişkiye girdim ondan mı
Oglakdorukcum Hatice__0142 26 temmuzdan beri adet olmadınmı ya adet olacaksın yada hamilesin sana tavsiyem adet oldugu günleri kayıt altına al mesela bu belirtilerinde kayıt altına al hangi gün ne yaşadıgınıda ilişkiyide hangi günde olduysa ben takvim tutuyordum telefonda 7 nisanda adetim baslamıs 10nda bitmiş 14 nisanda vakina da kramp hisetmisim akıntı felan ilişkiyide 10 la 14 arasında birkere korumasız girmişim 14nde enson o belirtiler den sonra hiç bişe yaşamamaısm taki bidahaki ay adetim yaklasıncaya kadar sende kayıt et böyle
Oglakdorukcum Ozlem_06 doktora gittin i peki 6 haftalık yenisin ya ancak doktor derse ilişki zararlı diye sanmıyorum ilişkiden olcagını akıntı da olabilir senin kisi rengi koyu dur sadece cok akıntı oluyor hatta kokuyor ilk zamanlar
Oglakdorukcum Ozlem_06 21 haftalıgım halrnde akıntı oluyor Bi bakıyorum sarı Bı bakıyorum beyaz kahve yada karmasık bazen kokuyor bazende kokmuyor ilk zamanlar cok kötü kokuyordu ama idrarda öyle rengi koyuydu cok oda kokuyordu koku hasisaiyetindenmı bilmiyorum idrarda koyulasıyor içi i ferah tut bidahaki kontrolu de doktora söylersin canım ama geçici seyler olarak bak cunku halen da birsey bitiriyor Baska bırsey basılıyor bu sürecte
Hatice__0142 Oglakdorukcum aslında ben ilşkiden sonra sürkli karnım ağrımaya başldı böyle hiç geçti tabi