Selam herkese Allah herkesin yar ve yardimcisi olsun🙏🏻Tum hamileler sag salim yavrularina kavussun sag salim buyutsun insAllah Allah olmayanlarada nasip etsin bu guzel duyguyu.. burda taniyanlar bilir hamileliyimin ilk basindan riskli hamilelik gecirdim plasenta previadan dolayi.hic yukari kalkmadi doktorlar cok korkuttu erken dogum riskinden oturu ama her sey Allahin elinde onun yarattigu mucize ile bu gune kadar geldik.ama cok halsiz zor hamilelik gecirdim stresli. Ama sukurler olsun hic bu haftalara geleceyimi dusunemiyordun.bilenker bilir plasentadan dolayi ameliyatimda riskli.o kadar ola bilirler soylediler ki doktorlar.ve evet cok korkuyorum aslinda. InsAllah her sey guzel gecer yarin bende bebeyimde sag salim ameliyatdan cikariz sag salim
oluruz hep kanamam olmaz insAllah rahmim korunur her sey saglicakla hayirlisiyla olur insAllah🙏🏻Allah buyukdur 🙏🏻Her sey onun elindedir sizde dualarinizi eksik etmeyin🙏🏻 Tum hamilelere sag salim bebeklerine kavusmayi nasip etsin insAllah sag salim buyutmeyi nasip etsin insAllah olmayanlarqda nasip etsin Tanrim Amin🙏🏻🙏🏻🙏🏻