Huri54 Sontug benim çok erken başladı 5.haftamdayım bünye meselesi ancak 1. Trimester boyunca sürüyormuş 🥺
Attent Sontug valal kuzum benim 8 haftada bitti şuan 10 haftalık hamileyim hiç bulantim yok şükür atlattım valla
elmasekerim Sontug Canım ben ilaç kullanıyordum ona rağmen hep kustum. 2 haftadır çıkarmıyorum ama bulantı hala devam ediyor hem de ilaca rağmen 😔 15 haftalığız şuan🙁 Ben de bugün yeter ne zaman bitecek diye söyleniyordum kendi kendime 😭Herkeste çok farklı olduğu için net bir cevabı yok sanırım
Mirayse1 Sontug kızımda 20 hafta sürdü umarım bunda öyle olmaz bende 8+4üm gece 4te uyudum aynı sebepten.
yasemin333 Huri54 benim de 5.haftada başladı bir haftadır çok bulanıyor kussam rahatlayacağım ama olmuyor 😌
Sontug Huri54 bende o bile işe yaramıyor aç karna her sabah kusuyorum, akşama kadar 5 kez oluyor, bulantı hapı da işe yaramıyor evimden, sudan, bütün yemeklerden tiksiniyorum 😢midemden dolayı bebeğimi hissetmiyorum 😢😢
Huri54 Sontug Allah yardımcın olsun bebeğini sağlıkla kucağına al 🧡 Bu günler de geçecek napalım en başta zaman da hiç geçmiyor beklemek beklemek beklemek😰
Sontug elmasekerim kustuktan sonra mide yanması oluyor, daha kötü oluyorum, bazen akşama kadar 1 bardak ayran içiyorum 😢
elmasekerim Sontug İnşallah en kısa zamanda geçer bulantı ve yanmaların canım🌸🌸sağlıkla selametle kucağına al bebeğini🙏🏼