Msltms Gizemnaz_ canımm geçen ay duphaston içmiştin femeraya başlama hemen bence önce bi doktora git hapı tek başına alıp içme yararından çok zararı olmasın sana doktoruna git görüş bence ne durumdasın öğrenirsin en azından belki kan da çıkar ultrasonda çıkar gebelik git sen en iyisi doktora bugünlerde
Arslnyldz Gizemnaz_ canım bence sen aşırı derecede kafaya taktığın için olmuyor :(biraz forumdan uzaklaş kafanı boşalt hiç beklemediğin anda güzel haber alacaksın eminim.
TunarinAnnesi Gizemnaz_ canm sana tavsiyem adet 3 gün hormon testi yaptir sonra soğan kürü başla 1 hafta 8 9 Cu gün ise Rahim filmi çekil bu tedavi ile hamile kalmazsan şaşarim yüzde bin denedi kızlar hepsi hamile şimdi sağ eli bize İnşAllah 🤲
fatmayt Ben femarayla ilk ay hamile kaldim ama oncesinde 4-5 kez klomen denemistik olmadi. femara ve catlatma iğnesiyle oldu sukur ama 2 ay oncesinde de rahim filmi cekinmistim pco var bende diyet yaptim spora gittim
Msltms Gizemnaz_ iyi canım hadi hakkında hayırlısı olsun bu da bi işaret sonuçta inşallah yumurtlaman olur da hamile kalırsın😍 doktorun ne dicek bize haber ver ☺️🙏🏻
elifsahinn Gizemnaz_ hadi yaa bi kaç sefer yorumlarını gördüm merak ettim kuzum 🙄 takma kafana dur bakalım vardır bunda da bi hayır
Gizemnaz_ TunarinAnnesi 1 sene önce kürtaj oldum onda olmadığını düşünüyorm bende adet düzensizliği var ilaçsız adet olamiyorum
Turan1994 3cü ayda hamile kaldım . İlk ay doktor çatlatma iynesi yapmadı kendiliğinden çatlar diye. Çatlamadı. 2ci ay yumurta olmadı . 3cü ay bingoo😂😍yumurta 18 mm olunca çatlattık. Ve 24 haftalık hamileyim 🤗darısı başınıza 🙏🙏💋