Betul9505 evet çok memnunum beni sonuna kadar dinliyor sohbet muhabbet ediyoruz şakalaşıyoruz. Doktor egosu asla yok bir abla gibi 😊 tecrübesini de yaşadığım bir örnek ile anlatabilirim size. Şu an 34 haftalık gebeyim 2 kere kanama yaşadım gece saatlerine denk geldiği için kendisine Instagram üzerinden yazdım sorular sordu cevapladım tabi bu sırada ben çoktan acile gitmiştim progestan vs. Verdiler bebekte ve bende hiçbir sorun görmediler ama dinlen düşük ihtimali var vs. Dediler Kendi doktorum daha muayne etmeden sorduğu sorularla hiçbir sorunum olmadığını ve kanın damardan geldiğini söyledi yürüyüşü yasakladı. Korkumu hep dindirdi ve gerçekten de düşük tehlikem hiç olmadı çok şükür her iki kanamam da kılcal damarlar yüzünden olan bir kanamaydi. Ve yürüyüş yapıp yorulunca kanıyordu 🤷 bunun dışında ayrıca isteklerime karşı hep saygılı misal bana ilaç vitamin vs. Takviyeler yazdığında helal ve temiz içerikli olup olmadığını soruyorum bana saygı duyup biraz dolabını karıştırıyor ve temiz içerikli bildiği ilaçları yazıyor. Plesanta mi doğumdan sonra istersem veriyor. Ten tene temas kordonu geç kesme vs. Doğumda bana söyle hallederiz diyor bunun gibi bir kaç şey daha var. Memlekete gidip annemin yanında doğum yapmak istiyordum ama başka doktora güvenemem diye İstanbul’da doğum yapacam hayirlsiyla.