egeninincisii 3-4 gündür geçmeyen bir böbrek ağrım var. Dün ve bugün çok şiddetli. Sadece sol böbreğimde ağrı var ve bacağıma da ağrısı vuruyor. Umarım doğum yakın olduğu içindir (38+3 olduk bu arada) 🤦🏼♀️ Başına gelen ya da herhangi bir çözüm bilen var mı? 🧐
nisaseher egeninincisii doktora gittin mi kuzum? benim bir arkadaşım oğluna hamileyken 2-3 gün böbrek ağrısı çekmişti, meğer açılması varmış. hastaneye gittiğinde doğuma almışlardı 😊
demioz egeninincisii benim de böbrek ağrım vardı 3 gün dayandım sonra doktora gittim sistit olmuşsun kum döküyorsun dedi antibiyotiğe başladım öyle rahatladım
gozdesh egeninincisii benim de 30. haftamda aniden sol böbreğime sancı girmişti ama ya ölüyorum ya doğuruyorum dedim öyle bi ağrıydı. Doktorum antibiyotik tedavisi uyguladı da ertesi gün geçti. Sadece bazen aynı yere çok minik sancı giriyo gidiyo hemen
egeninincisii nisaseher 2 gün önce mide bulantısından dolayı gitmiştim, o zaman böbrek ağrımı da söylemiştim doktor böbreğinde bir sorun yok demişti. pazartesi de randevum var zaten. umarım ben de doğururum 😂
egeninincisii 2020-2020 Ay umarımmm🙈 çok kötü olursam hastaneye gidicem zaten, biraz yürüyeyim bakalım geçmezse giderim. dün yorulmuştum belki ondandır 🧐
egeninincisii demioz Ben de sistit için ilaç kullanıyorum. Hafif enfeksiyonum varmış öyle demişlerdi. Ama hiç ağrım olmuyordu, ilaca rağmen ağrım var 😬
esraatoker11 egeninincisii benimde sag böbreğimde vardı doktorum son haftalarda çok sık rastladığımız bir durum dedi normalmiş.
fatmayt egeninincisii Ben de 38+4 um bugun dun ve bugun hafif sızı seklinde agri girip geciyor hamilelikle mi alakali yoksa gecen yıl da enfeksiyon gecirmistim onla mi alakali bilemiyorum simdiye kadar hamilelikte yaptirdigim idrar tahlillerimde temiz cikmisti hep
egeninincisii fatmayt Al benden de o kadar 🤦🏼♀️ şöyle sancı her yere yayılsa doğuruyorum diyeceğim ama sadece böbrek ve bacak olunca kestiremiyorum ne olduğunu 🧐
Sweethome egeninincisii Benimde 32. Haftamda başlamıştı böbrek ağrım dayanamıyordum ağrısına ağlıyordum artık. Neyseki doktorum ürolojiye bir gözük dedi gittim böbrek ultrasonu çektiler. Böbreklerim bebeğin basıncından dolayı şişmiş yani böbrek büyümesi varmış. Acilen stent takılması lazım yoksa böbreklerin zarar görür hatta böbreklerini kaybedersin dedi üroloji doktoru. Bende tekrar kadın doğum doktoruma gittim eğer şu an sana stent takılırsa erken doğum riskin oluşabilir dedi. İdrar kürü yapmamı istedi onun sonucuna göre Antibiyotik yazdı bol bol su iç dedi. Çok şükür ağrım azaldı.