Ogretmenannee Son günlerde eşim bile bana kötü kokuyor eskiden böyle bir sorunum yoktu şimdi eşimin kokusu o kadar midemi bulandırıyor ki sabah akşam duşa giriyor ama yine de biraz terlese kokuyor bunun bir çözümü yok mu? :( Deterjan bile midemi bulandırıyor.
Fatma373737 Ogretmenannee hamileliğin ilk başlarında bende öyleydim kuzum geçecek merak etme kovuyordum yanımdan resmen
cnsl_tyfr Ogretmenannee bende oyleyim halende öpme konularinda cok zorluk cekiyorum. Cok bakimli cok temiz ama hormonlardan dolayi kötü kokuyor gibi geliyor
Humaninannesi20 😊Yeni hamilesin sanırım.İlk haftalarımda ben de öyleydim eşimin yanağımdan dahi öpmesini istemezdim midem bulanırdı tamamen hormonlardan ilk 3 aydan sonra geçiyor endişelenme, şimdilik böyle devam edecek ne yazık ki
Yrnkrmmm Ben hamileliğimde insan kokusu diye bişey olduğunu öğrendim herkes leş gibi kokuyordu geçer merak etme
1Vera_ Yrnkrmmm aynısı bana da olmuştu. Evi havalandırma için camı açıyordum hava bile leş kokuyordu sanki
Demiralpmoms Ogretmenannee valla bana da hersey kokuyor.. evim kokuyor eşim kokuyor evden bile taşınmayı düşündüm o derece.. burnumdan gitmiyor o koku😞 iğrenc bsey ya.. her kokuyu alıyorum resmen
Deletedmom417 Ogretmenannee 🙈🙈ilk aylarda banada öyle geliyordu ay adamın heryeri iğrenç kokuyordu hatta ilişki falanda istemedim midem bulandı 🤢🤢🤢sonra bana dokunsa midem bulanıyordu😂 şükür düzeldim🤲kokusuna kuban olurum😍😂😂😂
Mirayse1 Ogretmenannee canım ben eşimi yanıma yatırmıyorum dus alsa bile sampuan kokusundan duramıyorum 😁 kızımı bile doyasıya koklayamıyorum cok zor en zoruda o :(
25esraomer12- Ogretmenannee ayyy aynı şeyi bende yaşadım ya böyle duyunca dedim demekki herkesde aynıymış ilk zamanlarda bendede olmuştu eşim günde 2 kez duş alan biri oysaki ama hamileliğin etkisi canım kısa bi süre devam ediyo sonra geciyo merak etme