Nsln Aile hekimim verdi bugün kullananlar var mi biraz büyük geldi hap yan etkisi falan olur mu acaba.
Happydef Nsln nasil bir yan etki olabilir? Ogrendigimden beri kullanıyorum sadece biraz bulanti yapiyor o kadar
yumukeller Nsln bebeğe size zararı olmaz nerdeyse bütün hamilelere yazılıyor. Biraz mide bulantısı yapıyordu bende sabah aç karnına alınca o yüzden öğlen yemekten önce alıyordum. Bide dışkıda siyahlık kabızlık falan yapabiliyor ama korkmayın önemli bişey değil o da
cnsl_tyfr Nsln bende 2 aya yakindir kullaniyorum benim istahimi cok acti kullanmaya basladiktan sonra hizla kilo aldim ve bebegin gelisimi cok iyi hatta önde gidiyor
Gzmsydr Nsln hamilelik basından beri kullanıyorum 38 haftadayım bisey olmadi vitamin zaten ne zararı olcakki
Zeynep_cekim Nsln bana da doktorum verdi 12 . Haftadan bu yana kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim ferrum kan ilacı ile birlikte kullanıyorum , Doğuma kadar devam edeceğim bi nevi takviye amaçlı
Ebruaybars Nsln banada verdi doktor 14 haftadan itibaren ama hiç doğru düzgün icemedim çünkü çok büyük ve ilaç fobim var ve ikimizin degerleride çok şükür iyi o yüzden icmiyirum