Hatice__0142 Yildizz98 cnm şuan bnde 26 temmuz Du adetim ama düzenli olarak değil dün test yaptm neğatif çıktı dünde gögüslerim çok şişti deyemiyordum bile karın ağrısı bel ağrısı da var adet olck gibi ama 20 gün daha bklyp birdha test ypcm inş olrum 🙏
Yildizz98 Sekerpare16 yaa inshallah bendede oyledir gec dollenme dahi olsa 9 gun gecmis cok cok silikte olsa cikmiyo dimi?
Kbrklnc Yildizz98 gecmedı canım adetten once yaptım cıft cızgı cıkardı dun gunumu olmadım bırgun sonra oldum
Semabkr Yildizz98 bu testlerin yanılma payı var . Birde üç dört saat sonra gördüğün çizgi doğru degildir. Eğer gecikmen varsa kan testi yap. Sonuç olarak idrar testinde pozitif çıksa bile yanılma payı var yine kan testi yaptirmalisin.
Yildizz98 Sekerpare16 adetden kac gun sonra yapmistin? Anindami boyle oldu yoksa saatler sonrami bende saatler sonra oldu 3saat
Sibelizmir Yildizz98 hamile değilsiniz Mevsimsel olarak geçikme olmuş olabilir yada psikolojik olarak olabilir adet düzensizliğiniz varmadır?
Yildizz98 Sibelizmir hayr 28_35gunde illaki olyrdum ne erken ne gec olmazdim ilk defa 9gun gecikti psikolojik hic bu ay takmadim sadece adetim geciktiginde test yapmaya basladim
Mrve_12 Yildizz98 presdictor diye bir marka ben Türkiye de değilim izine geldiğim zaman öğrenmiştim hamile olduğumu eczacı bana ilişkiden beş gün sonra bile kesin sonuç veriyor demişti 40 lira gibi bir ücreti var ama eğer bulabilirsen clearblue da güzel
afrasil Yildizz98 3 4 saat sonra geçersiz zaten 20 dkdan sonrası geçersiz sayılıyor. Ben hemen atıyorum niye 3 4 saat bekletirsiniz :) hele birisi diğer gün bakmış 2 çizgi görmüş . Kan testi yapın madem bu kadar gecikti
Yildizz98 afrasil atmiyorum ben hic bi testi ne zamanki 2ci cizgiyi gorunceye kadarda atmak fikrim yok🙃yapicam pazartesi
Sibelizmir Yildizz98 gebelik testi 7 hafta ile 10 gün arası çıkıyor bende 7 gün geçmişti ama çıkmamıştı ama belirtilerim vardı sonra ertesi günü testi yaptım gebe olduğumu öğrendim alın isterseniz 🤗
Mrve_12 Yildizz98 o zaman clearblue al kesin sonuç veriyor süper bir test eğer varsa gebelik kaç hafta olduğunu bile söylüyor
afrasil Yildizz98 buda değişik bir durum tabi :) moralimi bozan birseyi görmek istemem açıkçası 2. Çizgi görünsün ömür boyu saklarım :)
Seymaogz Yildizz98 tatlım bebek istediğin için psikolojimde olabiliyor ben tam 10 gün gecikmiştim. ☹ kendini çok testlerle oyalama bence kan testi yaptır kesin sonuç. Böyle yoksa da umutlanmazsın. Varsa da ona göre beslenirsin.
Yildizz98 Seymaogz tatlim bu ay hic dusunmedim seyahete falan ciktik aklima bile gelmedi her ay ama dusunurdum takip yapardim aksina erken adet olurdum simdi boyle olunca umutlaniyorum bakalim