Ilossssss birazda insanların söyledikleri de etkiliyor sanırım hani su ‘hamileliğinde bol bol uyu çocuk olunca uyuyamicaksin ben 2 senedir uyumuyorum’cular var ya ondandır bi donem bana da oldu 😂 Annem her zaman ‘herkes kendisinin psikologudur sen kendini egitemedikten sonra başkalarının dedikleri bi kulagindan girer digerinden çıkar’ derdi ne zaman kendimi kötü bitkin bıkmış ve çaresiz hissetsem o dediğini düşünürüm beklentilerimi de sıfıra indirip ben herseyin üstesinden gelirim diyip kendimi motive ederim mesela ev temizliğine yok annem gelmedi yok kaynanam gelmedi diye ağlamak yerine benim evim kimse temizlemek zorunda değil ben kendi işimi kendim yaparım iki günde degil bir haftada yaparim ama kendi bildiğim gibi daha özenli yaparim dedim hiç üzülmedim (annemde kayınvalidemde gelmek istediler ben istemedim ki çok agirlastim ama her gün bir is yaptım yapıyorum bitiyor gözümde büyütüp düşünmek yerine yavaş yavaş bir ısı bitiriyorum) ya da eşimle sinemaya gitmeyi çok severiz diyorum bebek olunca en sevdiğim filmlere bile gidemicek miyim? Sonra eşim gideriz niye gidemeyelim iki uç saat birakmadan bile gideriz biz sinemaya gireriz annemler bebeğe bakar avm gezer bizde sinemada oluruz acil bisey olmadıkça tüm filmi izler sonra devam ederiz güne demişti mantıklı düşününce her zorluğun bir çaresi bir bakış açısı var önemli olan sizin ne taraftan baktığınız çok fazla beklentide olmadan olumsuz değil de olumlu yönlerini dusunerek kendinize telkinde bulunursanız herseyi aşacağınızı umuyorum ki hayatın her alanı böyle degil midir olumsuz düşünüp kötü taraflarına baktıkça mutsuz olursun ama en küçük biseyden bile mutlu olabiliyorsan senden iyisi yoktur ya hani öyle düşün uzun oldu biraz ama destek olmak istedim kendimce ☺️