Ky2406 Melekkkk 8 haftalık yani degılmı ? 8 haftalığı doktor bıle zor duyuyorki siz nasl duyuyorsunuz 🤔
HulyaDoanYildiz Melekkkk elimi koyduğumda pıt pıt hissini bende yaşıyorum 10 haftalığız 8 de de hissediyordum ☺
Bilge35 Melekkkk senin o hissettiğin abdominal aort var karnımızda onun atışı. Atar damar yani. Onu hissediyorsunuz☺☺
seoz Seyma_ az önce benimkide kafasiji karnima koydu vallla hissediuorum ben dio kalp atisini duyuyorum dio 😂
sudamlasi HulyaDoanYildiz doktorum imkansız oldugunu söyledi damar atıyo karında onun sesi pıt pıt olan. Taki son ayda boş sessiz bi odada azcık duyabilirmişiz
denizz1009 Damar atışını hissediyorsunuz bence. 8 haftada bazen ultrasonda bile görülmüyor kalp atışı.
GlahBilgiliPelit Melekkkk damar atışı cnm o hissetmen imkansız 🙂 36. Haftamdayım ben bile hissetmiyorum🙂 damar atışı dısında 🙂
Mesude26 Melekkkk onlar kalp atışı değil canım 22. Haftaya kadar steteskopla bile zor duyuyosun bırak ki elinde hissediceksin
Arven Melekkkk Çok erken hissetmeniz için o sizin karından geçen büyük bir atardamar var o dur duyduğunuz
Drngrkm Elinizi bacağınıza, omzunuza ayağınıza koyarsanız da aynı atışı hissedersiniz. O sizin nabzınız kızlar 😂 32 haftalığım eşim de ben de kalp atışı hissedemiyoruz.
Melekkkk Hımm biz anneler öyleyiz vallah sanki bebeğimzn harekti gibi ama ben sadce kalp atışı dıom atan elimi koyunca kalbimle hissediyorum