Cerentrs Merhaba kızlar Alışverişe başlayacağım bana yeni doğan listesi verirmisiniz kafam karşıtı biraz 😂🥰
Serifeisitmir Cerentrs bende bekleyim burda 3 tane 10lu 3 tane 5 li hastane çıkışı aldım başka ne alacağımı bilemedim🤭
buseyusuf27 Cerentrs Bebek yenidoğan Şapka yenidoğan şampuan baby me köpük yada mustela şampuan pişik kremi mambino /mustela vitamin /uni baby uni baby losyon vücut sabunu yelek/hırka uyku tulumu zıbın uzun kollu yenıdogan zıbın uzun kol bornoz bebek losyonu müslin örtü yenidoğan yastık alt -üst takım patiksiz alt patikli alt eldiven hastane çıkışı agız mendılı 10 lu yaka önlüğü alt değiştirme örtüsü tırnak makası seti ateş ölçer Burun aspiratörü küvet /maşrafa/kova küvet filesi banyo oyuncak bebek çantası pijama takımı nevresim takımı Battaniye ince Battaniye kalın sesli oyuncak kulak pamuğu emzirme yastığı kirli poşeti awent soft emzik emzik askısı/emzik kutusu biberon temizleme fırçası/kurutucusu biberon deterjanı uni baby/siveno alıştırma bardağı çamaşır yumuşatıcı uni baby pembe çamaşır deterjanı baby me mavi baby me ıslak pamuk mendıl yada pure aqua ıslak mendıl awent biberon anne gögsu gibi omuz kusmuk örtüsü Yenidoğan pure pampers elektrikli ana kucagı Baby konfor besık Dolap Dolap askısı mama sandalyesi biz kendimize göre aldık markaları sız ıstedıgınızı alabılırsınız elbetde 🙋🏼♀️
Minikmucizem3 Cerentrs Süt sağma makinasi özellıkle tavsiye ediyorum çok çok lazım oluyor kesinlikle al diyorum😅😊