AliKereminannesi 39+ 5 günlük hamileyim geceden beri karnım önce sertlesiyor sonra belime ve kasığıma doğru hafif bir ağrı yayılıyor ve bu çok sık oluyor bel ağrısı beni zorluyor normalde sürekli kasılır karnım ama bu defa bel be kasık ağrısı da hep birlikte oluyor.
Tatlisannedilekk AliKereminannesi süre tut cnm kasılman kaç dakikada bir oluyor ve ne kadar sürüyor diye
AliKereminannesi Tatlisannedilekk çok sık oluyor ama yani bir kaç dakika da bir ama çok şiddetli değil bide uzun değil 3 yaşında oğlum var bırakıp gitmek istemiyorum çekebildiğim kadar evde çekmek istiyorum
Tatlisannedilekk AliKereminannesi benim ilk doğumum olcak tecrübesizim ama istersen sıcak duşa gir cnm belki iyi gelir
glsmmc AliKereminannesi canım 2.doğum olacaksa çok gecikmeden git, doğum başladıysa hızlı ilerleyebilir. Oğlunu emanet edebileceğin bir komşu varsa bir acile gitmen iyi olur bence duşa girince de azalmamış çünkü
AliKereminannesi glsmmc ilk doğumum çok uzun sürmüştü 2 gün boyunca sanci çektim hastane bırakmadı 6cm açıklıkla kaldım ilerlemedi şimdi aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum