Civcivannesi- Hanımlar merhaba,bu haftalarda ne gibi şikayetleriniz var, benim belden vuran ağrılarım oluyor normalmi acaba 3 gün sonra doktora gittiğimde de soracağım.
Natuvane Civcivannesi- benim bel değil de hafif adet sancısı gibi oluyor ne demek acaba bu.. korkuyorum doğum mu diye
Natuvane Civcivannesi- bi de nisan sumuksuydu demi kızlar hafif kahverengi akıntı gördüm ama sümüksü degildi
Tatlisannedilekk Civcivannesi- tuvaletten hiç çıkmıyorum, belimden kasıklarıma doğru sancı giriyor, kasılmalarım arttı, bel ağrım hiç geçmiyor.. doğurmak istiyorum artık
durununannesii Civcivannesi- 34 haftalığız sağ kasığımda 2 gündür anlayamadığım bi ağrı var özellikle geceleri kramp giriyo resmen bıçak saplıyolar sanki. Başına gelen var mı korkuyorum
Civcivannesi- Natuvane bende de oluyor birkaç gündür kasıklarda çok hafif adet olacakmış gibi sızı ,ama bu belden vuran değişik bı ağrı ama çok şiddetli değil.
Civcivannesi- Natuvane ufaktan yalancı sancı tarzında olduğunu düşünüyorum ama belli de olmaz tabi ilk olunca insan bilemiyor 🤷
Imfromlastnight Çok şükür sıkıntım yok. Sadece bazen yokuş çıkmış gibi nefes alıyorum:) yatakta dönememekten bıktım birde:)
Civcivannesi- Tatlisannedilekk bir de geceleri uyurken ıkınma hissi gibi his ile kasılma oluyor her gece bir kere ben de siz de de varmı öyle bir durum
Tatlisannedilekk Civcivannesi- ıkınma değilde oğlum doğum pozisyonunda oyüzden baskı hissediyorum sadece
Gunsss Çok şükür benim ağrım yok🙏 Bebeğim toplanıp bırakıyor kendini ara ara tabi huzursuz uykular var bide 🤦♀️ Geçen hafta bebek çok kasıldığı için doktora gitmiştim 2 cm açıklığım vardı 🙄
Civcivannesi- Gunsss açıklık için bakıyorlar mı bu haftalarda alttan muayene doğumu tetikler diyorlar
Gunsss Civcivannesi- benim bebek kasılması fazla olduğu için baktı doktorum. Bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 🙏 herkes bişey söylüyor ben kulak asmıyorum her hafta çatı muayenesi olup 42 de doğuran oluyor 😁😁
Civcivannesi- Tatlisannedilekk benimde doğum pozisyonunda baskı yok şuan ama dediğim gibi bir anda rahim kasılıp kendini aşağı ittiriyor saniyelik birsey ve sadece gece uyandığımda bir kere oluyor
Civcivannesi- Gunsss evet dediğin gibi herkeste aynı olmuyor ☺️ hayırlısıyla sağlıkla gelsin bütün bebisler inşallah 🤲
ftma52 Civcivannesi- bizde 35+0olduk benim belinde ki ağrı gece dönerken ağrılarım var bebek kasilip duruyor hava çok sıcak bunaldim ağrılar sıcak yine sağlığı yerinde olsun davranırım ama ilk gebelik benimde acaba dogurcam mi diye de korkuyorum
Civcivannesi- Tatlisannedilekk belkide ☺️doktora gittiğimde ilk isim bunu sormak olacak zaten umarım normal bir şeydir