mom44 Kızlar merhaba. Hetşey yolunda giderken dişim çok ağrıyordu doktora gittim kadın doğum görsün öyle müdahale edelim dedi doktora bi gittim bebeğimin kalp atışı durmus hemde 1 hafta olmus. Malesef 5 doktora gösterdim emin olmak için yok ölmüş bebeğim. Dua edin bana çok şükür bi evladım var Rabbim olmayan isteyenlere versin tabiki ama çok zormuş….
Zuhal1 mom44 Allah sabır versin canım inşallah Rabbim en kısa zamanda anneliği sana tekrar yaşatır. Dişinde sıkıntı varmıydı iltihap vs. Diş iltihabıda bazı sıkıntılara yol açabiliyor. Almanyada yaşıyoruz biz hemen doktorlar bizi burda dişciye yönlendiriyor. Belli bir haftadan sonra müdahale zor oluyor diyorlar ve iltihap zarar veriyor bebeğe diye
Tugcekkkkk mom44 ben bu acıyı 3 defa yasadım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama emin ol bu süreç geçecek ve sen hasretle yeni bebeğini bekleyeceksin inşallah. Psikolojin uzun süre bozma ki hemen yeniden hamile kalabil.
mom44 Mom046 malesef yoktu anlamadım. Sadece yoğun bulantılarım bi and geçmişti oda normalmiydi yoksa buna bağlımıydı bilmiyorum dişim ağrımasa daha 3 hafta falan soraydı kontrolum o zaman öğrencektim
Mom046 mom44 normalde kasık ağrısı kanama falan olur yanında aşırı mide bulantısı eşlik eder derlerdi o sebepten sordum 😔
Rehile Mom046 Çok kişi hic hiss etmeden olmuş 😞 Belirti vermiyo belki 1 2belirti kayboluyodur ALLAH KİMSEYE YAŞATMASN
Mom046 Rehile çok çok kötüymüş o zaman 😔 doğum falan değil hamilelik en riskli süreç bence belirsizlik içinde yaşıyoruz aslında
Rehile Mom046 Evet canm😞 Hamile kalınca Anne olmağın kolay olmadığını anladm Sağ salim kucağımıxa alalım İnşallah.
mom44 Tugcekkkkk Eeezgi Mom046 Rehile MeLy90 Allah hepinizden razı olsun kızlar Rabbim sağ salim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah. Gerçekten çok zormuş bi kızım var evde onu bıraktım hastanede başka bebeğimi doktor sağlıksız bebekmiş ondan kalbi durmus dedi ama herşeye rağmen evlat işte çok zormuş. Malesef keyfi olarak bebeklerini aldıranlar aklıma geldi nasıl kıyarlar ki ben sağlıksız olduğu halde mahvoldum. Rabbim hepinize sağ salim evlatlarına kavuştursun inşAllah
Eeezgi Çok geçmiş olsun ilk seferde ben de 9.hafta kontrolüne gittiğimde 6.haftada kalbinin durduğunu öğrenmiştim, 3 hafta ne kanama ne bi belirti olmadan taşımışım öyle… şimdi tekrardan hamileyim 20.hafta çok şükür 🙏🏻