Elifinzeytini son aylarda doğum yapam anneler korona yüzümden özellerdede ziyaretçi yasak tek refaketçi diyolar ama en azından eşdemi gelemiyo ya benim sezeryan olucak en azından bir refaketçi be eşim gelse 😢
Sevendays Elifinzeytini ben haziran 25 de dogum yaptim esim ve annemi odaya aldilar bisey demediler ama ziyaretci kesinlikle yasakti
naz0145 Elifinzeytini temmuzn 28! Doğum yaptım sadece annemi aldılar eşimi bile almadılar eşim de eksik olursa bişeyleri aldı getirdi ama hastanede kalamadı
Meflug Elifinzeytini 14 Ağustosta özelde yaptım. Her hastane farklı ama benim hastanem sadece 1 tane refekatci kabul etti ziyaretçi yasaktı odada benim dışımda 1 kişi olabiliyordu. Eşim gelince annem çıkıyordu. Ve doğum öncesi covid testi yapıldı bana.
Elifinzeytini Sevendays ya ziyaretçiden umudumu kestim eşim ve ablamı alsınlar yeter diyorum artık kasımda olcak benimde bakalım ☹️
Sevendays Elifinzeytini benim almislardi ama esimi gece gonderdim sabaha yine gelmisti kimse bisey demedi
Meflug Elifinzeytini hastanenize sorun. Dediğim gibi odada 1 kişiye izin veriliyor anneniz çıkar eşiniz girer.