Zuhal1 Kızlar selam benim heryerimi göğüslerimin altından tutun çevresi boynummmmm koltuk altlarım heryerim ben kaynıyor benim gibi bu problemi yaşayan varmı geçiyor mu
polisanne19 Zuhal1 benimde bir sürü ççıktı boynum ğöğüslerim ve altında aynı yerler doğumdan sonra geçiyor diyorlar geçmezse aldırılıyormuş aldırcam sıcakta terlediğimiz için oluyormuş ben aşırı terliyoum
Aselberkan Zuhal1 yaaa benimde 2-3 yerimde çıktı çokta tiksinirim 😞 doğumdan sonra bakicam.caresine ama hormonların yüzünden çıkıyormuş
Abzekh Zuhal1 bende bu başlığı açmayı düşünüyordum. Aynı şekilde meme uçlarında göğüslerimde koltuk altlarımda alt karnımda minik minik et beni şeklinde bide kaşınıyor. Geçiyor mu acaba doğumdan sonra diye soracaktım ?
Zuhal1 polisanne19 ben 1 ay terledim o kadar şuan bulunduğum bölge 20 derece biz Almanyada ikamet ediyoruz 😔eşim bile hayret etti. Doktora götürecek bakalım inşallah bişi çıkmaz
polisanne19 Zuhal1 bişey çıkmaz hormanlar dan da çıkıyo inşallah geçer bende tiksiniyorum görünüyorlar boynumda 15 tane oldu belkide ğeçmiştir artık saymıyorum
Zuhal1 Aselberkan 😔😔😔yüzüm zaten sıkıntılı canım rozesea var birde vucüdumda et benleri çıkmaya başladı şoktalardayım
Zuhal1 polisanne19 aynen aynen benimde en az afedersin memenin çevresinde bile nasıl bişi anlamadım anneme soruyorum anne sende oldumu hayır diyor
Zuhal1 Abzekh evet maalesef aşırı kaşınıyor geçen gün dışarıda kaşıntı krizine girdim ne yapacağımı şaşırdım apar topar eve döndüm
polisanne19 Eses1234 bunlar alınmayacak gibi değil ki elimi boynuma attığımda resmen elime geliyo bende böyle post açmıştm et beniyle alakalı ona yazanlar oldu doğumdan sonra kendiliğinden kayboluyo diye sevinmiştim açıkcası benimki ten regi şeklinde kücük kücük benler
polisanne19 Zuhal1 benim annemdede yok bende niye oldu anlamadım herşey oldu zaten bende vücudum bekliyomuş hamile kalsında ağzına edeyim diye önceden hiç bişey çıkmazdı ttertemiz cildim vardı
Zuhal1 polisanne19 Inşallah geçer canım baktım başka formlarda kimilerinin geçiyor kimilerinin geçmiyor