Annis38 Deletedmom417 canım fiyati genelde yuksek bi ürün bi ara 90 tl civarinda vardi bu hafta jokerde indirimde 34 tl indrimde zaten bitek jokerde buldum civil ve e bebekte yok bu ürün
Annis38 Deletedmom417 arastrip guvenilir bulursan alabilirsin canım cok arastrdim alerji yapmiyomis ama bebekten bebegede degisebilir tabiki
Annis38 Deletedmom417 evet malesef canım bende ilk bu urunu kullaniyim daha sonra baska urunlere gecermiyim bilmiyorum indrimde olmasi birazdaha işime yaradi😊
Deletedmom417 Annis38 haklisin bende ilk iyi ürün sonra kötü almak istemiyorum gücümün yettigi şeyi almak istiyrium
Annis38 Deletedmom417 aynen canım hem saglikli hem bütçeyi zorlamayan urun olmasi iyi olur cunku tek deterjanla ihtyaclar bitmiyor
Annis38 Deletedmom417 aynen bende bu ayın sonunda dogum canım surekli eksikleri cikiyor düşündükçe Rabbim saglicakla kucağımiza almayi nasip etsin bebeklerimizi
Annis38 Deletedmom417 en pahalılarda bence onlar canım bende bi sampuani kaldi mustela almayi dusunuyorum bide banyo seti kaldi.
Annis38 Deletedmom417 aynen canım kiyafetleri ucuz sureklide indrime giriyor ama bakım ürünleri pahalı bakalim ek gidaya gectigimizde onlar nasil olcak🤔
Abzekh Deletedmom417 siveno aldım hem içeriği temiz hem uygun fiyatlı instada mühendisinoğlunu takip edebilirsiniz
Duduars Deletedmom417 Ben dalinin sıvı deterjanını aldım parfum 0 kokusu hic yok yanına da yumuşaticisini aldim 2 li set cnm daha yıkamadim ama iyidir inşallah 🙂
Tgbakml Ebru_06 henüz kullanmadım ama araştırıp öyle almıştım tavsiye eden çok olmuştu bana içeriği de gayet uygun geldi bana