Evett bir gün buraya doğum hikayemi yazacağımı biliyordummm ❤️🙏🏻
25 Ağustos günü ara ara adet sancısı gibi bir sancıyla uyandım ama son ayım olduğu için pek kulak asmadım sezeryana karar vermiştik doktorumla bende kendi isteğimle sezeryan istedim ama normal doğum sancım başladığı için orda büyük bir talihsizlik yaşadım sancıyla doktora gittim açıklığım yoktu sancılarımda gözükmüyordu bende bir an önce doğurmak istiyordum normal sancısı çekmeden ama sancım ve açıklığım çıkmayınca eve geri geldim gece yarısı sancılarım çoğaldı bu arada sağolsun eşim beni hiç bir an bir zaman yanlız bırakmadı sancım olunca benimle beraber kalkıp elimi tutuyordu gece saat üç sularına kadar yeri geliyordu gözleri kapalı benimle ilgileniyordu dayanamadım hastaneye gitmeye karar verdik ilçede yaşadığım için bir tane tek özel hastane var ve gittiğimizde anestezi doktoru yoktu ama çatım ve bebek normale müsait değildi kesin sezeryan olmak zorundaydım gece üçten sabah 10 a kadar normal doğum sancısı çektim açılmam 3 cm oldu en son saat 5 gibi annemi aradım haberi olsun diye annem direk hastane çantasını alıp geldi kıyamam eşim annem kardeşim benim çığlıklarımla beraber Uyanıp uyuyorlardı doktor anestezicinin sabah geleceğini söyledi ve bana sakinleştirici ağrı kesici verdi biraz sakinleştim ama sancılaırımı hala hissediyordum 26 Ağustos sabah sekiz buçukta anestezi doktoru gelip bana spinal mi yoksa tümden mi uyuşmam istediğimi söyledi ben o kadar sancı çektiğim için spinal istemedim açıklığım da hala 3 cmdi 10 gibi ameliyathaneye gittim ilk defa ameliyat olacaktım o ortama da ilk defa gittim beni uyuşturduktan sonrasını hatırlamıyorum kalktığımda bebeğimi odaya çıkarmışlardı ve beni uyandırmaya çalışıyorlardı ama ben nefes alamıyordum öleceğimi zannettim bir an duyuyordum konuşamıyordum bana ağzımla nefes almam gerektiğini söylüyorlardı ama ben çok zorlanıyordum kendime biraz geldim ve beni yukarı çıkardılar eşim annem kaynanam kardeşlerim odadalardı Odayı süslememişlerdi beni bekliyorlardı ve ben bebeğimi o an gördüm içeri girer girmez anne kime benziyor diye sormuşum narkoz etkisiyle ( hatırlamıyorum ) sonra kucağıma aldım ve herşeyi unuttum tabiki tıpkı bana benziyordu ama çok minikti 2800 kilo 50 cm doğdu eşimde çok heyecanlıydı sürekli bir yerlere koşuşturuyordu değişik duygular içinde olduğu o kadar belliydi ki 💖 ilk gebeliğim ve 19 yaşındayım tarif edilemez bir duygu birlikte büyüyeceğim kızımla 🙏🏻✨ hep kızım olsun istiyordum Rabbime şükürler olsun ki bana nasip etti bugün daha bir günlük benim dikiş ağırlarım ve gazım var tabiki ama daha iyi hissediyorum kendimi sizlere önereceğim şeyler kesinlikle depent ve en az üç takım hastane çıkışı çünkü çok kirletiyor kendini nolur nolmaz kayısı hoşafı veya suyu anason veya papatya çayı çok içmeye çalışın içinizin temizlenmesi için ben içmeye devam ediyorum ve çok işime yarıyor Ben kurtuldum Rabbim sizleride kurtarsın ❤️ Allah en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah 🧡😍🙏🏻