tbbsrnss Arkadaşlar bir kaç gün sonra devlette sezeryan olacağım.Pandemiden dolayı süreç farklı sanırım.Sezeryan sırasında maske taktınız mı ?Bebeği doğum sırasında bize gösteriyorlar mı?Eşim ve diğer çocuğum odaya ziyarete gelebilir mi?
Esila454a tbbsrnss benim.eltim.yapti canim bizde gittik zoyarete eside diyer kizida yani gelebiliyorlar
CerenNisaSecilmis tbbsrnss devleti bilmiyorum ama ben özelde bi operasyon geçirmiştim ve maskeli girdim ameliyata bayılttılar hayal meyaz başımdan göğsüme kadar şeffaf bişeyle örttüker beni o sırada çıkarmış olabilirler oksijen seviyem düşmesin diye ama çıktığımda masken takılıydı
Busekrkmz tbbsrnss bende devlette normal doğum yaptım. Normal doğum yapmama rağmen maske takmadım. Annem ve eşim yanımdaydı doğum yaptıktan sonra odaya almışlardı tekrar.
tbbsrnss Esila454a Teşekkürler😊 şehirden şehire belki değişebilir devlet sıkı bu konuda inşallah sadece ziyarete gelebilir kızım ve eşim
tbbsrnss CerenNisaSecilmis Bu konuyu da merak ediyorum sağolun maske normalde de zor ameliyat sırasında nasıl olcak bilemiyprum☹️