Neslihan1903 6+5 iz şükürler olsun kesemizde kalp atışlarımızda çok güzel ❤️ Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin siz ne zaman gördünüz ve duydunuz?
lizge Neslihan1903 günler ne çabuk geçiyor ya ilk kalp atişini duymaya gıttığim zamn 7 haftalıktı annem ve eşim yanımda değildi ıkısının telefonla bağlayıp dinlemiştim ikisindende tek cümle çok şükür olmuştu şimdi 34 +4 olduk doğumu beklıyoruz. Rabbim sanada bu günleri göstersin canım benim ❤️🤰
asyaninannesii Neslihan1903 yüzü oluşmaya başlasın o zaman daha heyecanlı oluyor hemen randevu gunun gelmesini bekliyorsun yavrumu goreyim diye canım Rabbim daim etsin vakti gelince inşallah da kucağına almayı nasip etsin Allahım 🥰❤
Yeni474747 Bende bu civarda duydum şimdi 9+1 olduk dün gittik gene 2.5 cm olmuş :) hareket ediyordu. Elhamdulillah daim olsun inşallah
Suyumbikehka Yeni474747 ya benimde kontrolüm haftaya 10 haftalıkken olacak çok heyecanlıyım hareketlerinin görülüyor olması çok mutlu etti 🙈🙈🙈
Neslihan1903 lizge maşallah ❤️ Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah bizde görürüz o güzel günleri Allah’ın izniyle 🤗😍
Neslihan1903 deletedmom559 ah minik kuş annesi daha az kalmış inşallah yakın zamanda duyarsınız çok güzel bir his 😍
Yeni474747 Suyumbikehka gördük önce yatıyordu hiç hareket etmiyordu içimden kımıldasa KESKe dedim o an ayakları havaya kaldırdı minicik tabi ama çok Harika :)
Neslihan1903 asyaninannesii amin çok teşekkür ederim cümlemizin evlatları sağ salim gelsin inşallah 🤗😍 bende ki heyecan 9 ay sürecek sanırım 😂
asyaninannesii Neslihan1903 merak etme canım inan ki o 9 ay bile geçiyor bi bakıyorsun doğum anın gelmiş ben ocakta öğrendim hamile olduğumu su an 32+4olacaz 12yi geçince saat son 1 buçuk ayımız kaldı 🥰❤
Neslihan1903 asyaninannesii maşallah ya az kalmış inşallah çabucak geçer ben çok heyecanlı bir tipim 😂 rabbim hepsine sağlık sıhhat versin 🤗
pinaryg 7+1 da duyduk şimdi 8+5 olduk 15 eylülde görücez bidaha inşallah sabırsızlıkla bekliyorum hep randevu tarihini ♥️😇 allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼♥️