Miniginannesiiii1111 Bebegimmm120 31+4te hazırladım şuan 37+2yiz gece 12de 37+3 olacağız Allah’ın izniyle inşallah sağ salim 🤲🏻😊
Bebegimmm120 Tatlisannedilekk daha erken hazirlrsak kokusu değişecek bence iyi bir hafta bende öyle yapayım
Tatlisannedilekk Bebegimmm120 ne çok erken ne cok geç tam zamanı😉 listeni yap şimdiden cnm neler koycağını eksiklerin çıkıyor onları tamamlarsın, sonra geriye yıkayıp ütüleyip yerleştirmesi kalıyor
_Dyldrm Bebegimmm120 32 de hazırladım canım. Zaman geçtikçe ağırlaşıyorsun bide 32 den sonra artık her an doğuma hazir olmalısın. Çok geçe bırakma ağırlaşıyorsun çünkü ve ayların vermiş olduğu psikolojik bir yorgunluk çöküyor
bburcu Bebegimmm120 32.haftada tamamlamaya çalışacağım. Bu bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz ☺️
_Dyldrm Bebegimmm120 ben günlerdir perişan oldum ağlıyorum artık çok yoruldum diye hem fiziken hem ruhen bitiklerdeyim ve hala sancı mancı yok yinede çok şükür diyorum 🙏🙏
Duygu_pb Bebegimmm120 yardımcı olacak kimsem yok ağırlaşırım bir şeyim olur diye çantamı da tüm bebek tekstil ürünlerinin tıkanıp ütülenmesini de daha 25te yaptım 😁