_Mother_ mer3346 aynen canım yaa benim de öyle ilk yoktu şuan dokunamıyorum bile özellikle sol tarafta ki
mer3346 mer3346 6+4 te gittik doktora kese ve bebek aynı anda görüldü ama bebek küçük dedi kalp atışı duyulmadı
_Mother_ mer3346 canım yazmıyor mu üst köşeler de falan görüntü elinde var ise bakalım istersen ama bu 7 ile 13 haftalık ultrason görüntüsün de yazar ben diğer gebeliğim sonlandırıldığı için ultrason görüntülerini attım bunda hala kontrole gitmedim daha
mer3346 _Mother_ bende baktım netten ama kese ölçümü mü bebekmi anlamadım sizin varmı ultrason fotosu
_Mother_ mer3346 canım şuan ki gebeliğim de daha doktora gitmedim o yüzden görüntü yok elimde diğer gebeliğim den olanı da attım üzülmemek için
mer3346 _Mother_ ben 6+4 te gittim doktora alttan muayene etti ultrason görüntüsüde verdi siz kaçıncı haftadasınız
_Mother_ mer3346 canım benim de uygulamaya göre 6+2 ama ben geç döllenme olabilir diye düşünüyorum çünkü adetim 4 gün gecikme ile öğrendim sonucum 38.90 dü 7. Gün de 339.50 çıktı randevu çarşamba gününe aldım