hulya_1919 Kızlar hamileyim süt içmek istiyorum bebeğim icin sade içemiyorum muzla yada başka meyvelerde karıştırsam vitamini kacarmı bilgisi olan varmı
mlsmrtgl hulya_1919 meyve ile tatlandırırsanız bir sorun olmaz . Muz ile tavsiye etmem kabız yapma ihtimali çok yüksek .
E-v-A101 hulya_1919 hayır vitamini. Kaçmaz hiçbirşekilde çok kaynatırsan. Vitamini gider. Ayrıca illa süt içmek zorunda. Değilsin ayran yoğurt peynir Bunları tüketerek de kalsiyum ihtiyacını karşılarsın😊
Ffc2224 hulya_1919 merhaba canım bana doktorum süt içmememi söyledi ve gittiğim doktor prof bana süt bebekte gaz yapıyor tüketme dedi her gün 1 kase yoğurt ye veya ayran yap iç daha faydalı olur Dedi
Prensesim1621 Ben de hiç içemedim 12. Hafta içmeyi denedim diğer yediklerim içerde duruyodu ama sütü kustum sanırım öncesinde çok içtiğim için gerek görmüyo vücut😬ama onun dışında peynir yoğurt ve ayranın müptelasıyım😋😋😋
Flzgo hulya_1919 Bende süt içemiyordum. Sütaş ın light sütünü denedim yoğun süt tadını almıyorsun hafif ve hazmı kolay tavsiye ederim.
Ffc2224 hulya_1919 ben gecen gittiğimde doktora iyi yapıyor gibi hergün elimden geldiğince süt içiyorum dedi oda bana süt içme yoğurt ye yiyemiyorsan ayran yap iç ama süt içme
Elfynsmr hulya_1919 haklısınız da işte çocukluktan alışkanlık olmuş zaten mecbur bırakcam artık şeker çıktı çünkü oda tetikler
Ffc2224 Zynp01 Bilmiyorum bana dediği bebekte cok gaz yapar yoğurt tüketmen daha sağlıklı dedi süt önermiyorum ben içme dedi
Susaminannesiii Zynp01 sindirilmesi daha zor bunyuzden son zamanlarda laktozsuz süt cıkmaya basladı. birde yogurt ve peynirde daha konsantre kalsiyum bulunuyor özellikle peynir. Kaç litre sütten 1 kg peynir cıkıyor kalsiyumu daha yüksek. Bu nedenle söylemiştir
Dk72 hulya_1919 içine biraz kakao ve Bi parça çikolata atıp sıcak çikolata gibi bir içecek hazırlayabilirsiniz
Srzrk hulya_1919 Bir ara kendim yapıyordum. Sonra yapmak meşakatli geldi. Marketten alıyorum Altınkılıç. İçinde sadece kefir mayası ve kefir kültürü var.