ipeksfr Arkadaşlar bugün sabahtan ishalim yani. 5,6 defa falan oldu. Kusma yok ama midem ağrıyor. Doktora gitmelimiyim yada ne yapabilirm
Deletedmom15257 ipeksfr dr git tabiki cnm ishal sıvı kaybı yapiyo bol boll su iç belki ilaç yan etki yapmıştır dr gidersen nedeni ni öğrenirsin
HanifeOkutan ipeksfr aynısı ben ya sabah beri karın ağrısı ishal mide ağrısı perişan oldum hala daha geçmedi neden böyle oldu anlamadım ya
Mlsh ipeksfr dr unun telefon numarasi yok mu canim ? Boyle seylerde ilk yapacagin dr una msj atmak olmali. Tabiki burdan da paylasimda bulunalim ama ishal ciddi birsey, vucut dengen daha fazla bozulmadan cozume bakilsin
ipeksfr Deletedmom15257 sadece demir içiyordum cnm oda bitmişti hiç içmedim bugün . Yemek yedim suda içiyorum ama bi yandanda ishal bilemedim😭
DenizEla ipeksfr Ayy canım aynı dert bendede var az önce post açtım bende şeker yüklemesi yüzünden sandım ama değilmiş doktorumu aradım bol su iç ve bol bol yoğurt ye dedi sende yoğurt ye canım iyi geliyomus
HanifeOkutan ipeksfr bilmiyorum yemedim ama barbunya yemeği yapmıştım onu yedim, çok yiyici biri olsam saysam şunu bunu yedim bozdum o Da değil😞 sen n’aptın düzeldin mi?
DenizEla ipeksfr Hayır canım takip edelim geçmezse yaz tekrar dedi yoğurt iyi gelmezse yazıcam tekrar
ipeksfr HanifeOkutan bende üşüttüm sanırım ya gece sıcak basıyor diye camı açtım ondan. Biraz daha iyiiym çaya limon sıktım içtim birazda ekmek yedim cnm
HanifeOkutan ipeksfr Cam açma işini ben de yapıyorum eşim yorganla yatıyor ben cam açıyorum ateş atıyor vücudum napim ya😞 ekmek fayda eder mi ?