polisanne19 Deletedmom417 benim yeğenime dalin kullanıyorlar hiç bişey olmadı kokusuna da bayılıyoruz içinde kimyasal varmış keşke dlmasa kızımda dalin kullanmayacağım ersağın bitkisel bebek şampuanını aldım bakalım kokusu çok güzel inşallah memnun kalırım
Happydef Meric1 dogal yaglarla nemlendirildiginde bir problem olacağını düşünmüyorum. Maksat paradan kacmak değil ama ciddi gereksiz görüyorum gereksiz para tuzağı oldugunu düşünüyorum. Eskiden anne babamizi neyle yıkıyorlarmış mustelayla mi minorisle mi ? Hepsinin cildi bizimkilerden kat kat düzgün..
Meric1 Happydef annen baban doğal sabunla yıkanıyordu fark o zaten günümüzle. Senin bahsettiğin beyaz sabun da doğal değil! İnternetten bi araştır içeriğine bak. Mehmet Aydın markası doğal sabunlar üretiyor. Kendimde ondan kullanıyorum. Tamamen açıklamam gerekirse doğal sabunun içinde yağ + kostik olur başka birsey olmaz. Ama şuda Bi gercek annem babam ondan kullanıyordu diye değişimden uzak olmak da saçma bence zaman değişiyor ve buna göre hareket etmemiz lazım. Kimyasal bu devrin Bi sorunu ister kabul edin ister etmeyin.
Nzehra4654 Happydef uuu siz çok yanlış yerdesiniz ya 😂 benim anneannem teyzeme çok geç yaşta hamile kalınca kimseye söyleyememiş ayıp derlermiş kömürlükte yalnız başına sessizce doğurmuş. Aşı yokmuş ilaç yokmuş şimdiki gibi insanlar ölmemiş neticede dimi tıbbı bırakalım o zaman. Söylediğiniz şeyler çok farklı yerlere çekilir yani demek istediğim. Ayrıca baby me falan gibi markalar dalinden çok daha ucuz ve daha temiz içerikli. Doğal kullanmak para basmak değildir 🤗
Masalin_annesi Deletedmom417 devamlı dediğiniz ?? Kızım doğduğunda aldım 1 yaşında bitti tekrar aldım 12 gün sonra 2 yaşına gircek yeni bitmek üzere 🤷🏻♀️
asiltosumm35 Deletedmom417 canim dalin kullanabilirsin bebegine yararsa sorun yok. Ama bende sebamed veya unibaby alicam. Hatta mustela istiuorum ama fiyatlarindan dolayi seceneklerimi dusurdum. Bu markalara gore dalinde daha cok kimyasal var. Ama su da varki hepimiz dalinle buyuduk aladabilirsin yani canim.
Yaseminnnnnnn Deletedmom417 prima ama devam etmcem sanirim cok pahali molfixle devam ederim sanirim sleepy guzel ama fazla kalin rhat etmez bebek diye dusunuorum
Ozdmrkbraa Deletedmom417 hayır vegan belgeli green mom da aynı şekilde vegan belgeli benim kimyasal alerjim olduğu için son 10 senedir tamamen bitkisel içerikli ürünler kullanıyorum ev temizliğim de kişisel bakımım da oda parfümümde bile 🌸 son 1,5 senedir bu iki markayı keşfettim bunları kullanıyorum çokta memnunum
Aloneanqel Deletedmom417 yok ben daha doğum yapmadım 😂🙈🙈 ama annem şunu al der zaten. Anneme bırakırım ben 🤗
Eslina175 Deletedmom417 omur boyu katkisiz olan urunleri alacak maddi gucun varsa al canim .Mustela mesela dunya para hergun yikiyorsun bebegini ve cok cabuk tukeniyor yazik bence verilen paraya sonucta bir yerde birakiyorsun.Bende 1yasina kadr mustela kullandm sonra daline gectim smdi ikinci bebegimde direk onu kullanacagm.
mercidabik Dalin tamamen kimyasal içerikli… sakın almayın. Mustela da almak zorunda değilsiniz, ebebek baby me ürünleri var, doğal içerikli ve kimyasal içermiyor. Ve de fiyatları dalinden daha uygun.
Hia7 Deletedmom417 dalin ıslak mendil olarak yenidoğanın içeriği temiz ayrıca instgram da mühendisinoglu diye sayfa var herşeyi araştırıyor içerigi temiz olanları paylaşıyor tavsiye ederim bi bakın
Defdef22 Deletedmom417 canım dalin yılların markası diye çok biliniyor ama içeriği hiç temiz değil buram buram parfüm kokuyor bikere
Esramese Deletedmom417 dalin sampuan kullaniyorm deterjani camasirda aci bir koku birakti sevmedm islak mendili ise cok sabunlu ve baya ıslak
sevimlieyuboglu61 Deletedmom417 canım benim oğlumun gözünde alerji yaptı açıkçası hemde 19 aylıkken kullandım , yenidoğan da değildi
Deletedmom417 Evlat_can içeriği iyi degil diyorlar aslinda esimde bende dalinle büyüdük😅bebehimzde öyle olsun istiyroum ama korkuyorum acaba tahriş olurmu yada allah korusun daha kötü şeyler olurmu