Espo 27 hafta 4 günlük hamileyim erken dogum olcaktı igne kullanıyorum sizdede oldumu cevaplarınızı bekliyorum 🙏❤️
Aysegulum27_ Espo hangi iğne ve ilaçları kullanıyorsun? Benimde erken doğum riskim var 28 haftalık ikiz gebeyim
Mervelsmet Espo benimde 28. Haftada alttan rahim.agzini ölçtü kısalma var dedi erken dogum riskim var 4 doz ciğer geliştirici haftada bir pruloton igne vurunuyorum geceleride alttan progestan alıyorum şimdi 31+5 gunluguz
Dlktpl Espo bende 27+0 ım ıkız gebeyım serklaklıyım erken dogum rıskım var sancom oldu gecen hafta yatarak gıtmeye calısıyoruz
Espo Aysegulum27_ Proluton Die siz bişy kullanıyomusunuz saglıkla Alalım insallah bebeklerimizi kucagımıza
MrsBeril Aysegulum27_ bende ikiz gebeyim ve erlen dogum riskim var. Yatak istiharati verdi doktorum. Yemek ve wc disinda kalkmıyrum. İgne ve fitil kullaniyorum.
Espo dilara92 agrılarım vardı belim kopuyodu vee bebegim kasılıyo cok bugun doktor kontorolune gittim bebek dönmüş erken dogum riski dedi ne olur olmaz dedi igne basladı iki tane igne verdi bugun kullandım haftaya bidaha kullanıcam sonra bidaha bakacak ignenin bir zararı olmaz dedi sizizdede oldumu boyle
Ozgecetindag Espo benimde bel agrılarım cok oluyor cocuk sürekli kasılıyor ve ters duruyor ama böyle birşey denmedi herşey normal dönmeside cok normal şaşırdım aynı şeyleri yaşayıpta sana erken dogum olabilir denmesine
dilara92 Espo yok benimde sertleşmelerim oluyor fazla sayıda henüz birşey kullanmıyorum magnezyum dışında, 1 hafta var aramızdada ondan size sormak istedim
yamacalimoms Espo ben o iğneyi yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum aynı haftalarda benimde erken doğum riskim vardı şuan 33 e geldim hala vuruluyorum 36 ya kadar dayansa yeter 🙏😖
Espo Mervelsmet ozamn ignenin bi zararı yok bebegi kullanan bi cok kişi var rahatladım Allahım bebeklerimizi saglıkla kucagımıza almaya nasip etsin ❤️🙏
Rebeka Benim 24. Haftadan beri erken doğum riskim var, progestan,magnezyum ve yatak istirihati ile 34’e kadar geldik çok şükür. Kasılmam,sancım vs yok ama rahim ağzım çok kısa
Espo Rebeka nianladım saglıkla alırısın bebegine insallah bnde magnezyum igne bide demir ilacı kullanıyorum insallah agrılarım durur bebeşim zamanında gelir dua edelim kızlar birbirimizi 🙏🙏🙏🙏
Mervelsmet Espo tabiki yoktur güzel düşünelim güzel şeyler olsun hepimiz sağlıkla zamanında doğum yapalım canım 🙏🏻🙏🏻🌸
Rebeka Espo ağrıları,sancıları durdurmak daha kolay diye biliyorum. Ama mutlaka ikinci bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim. Eğer riskiniz var ise tek doktor ile kalmayın işinizi garantiye alın. benim burada okuduklarıma göre sancı ve kasılmaları durdurmak için ayrıca nidicard,adalat gibi ilaçlar kullananlar var.
Cookie_ İkiz gebeyim. Benim de baştan beri düşük ve erken doğum riskim vardı. 14.haftadan beri rahim ağzı yetmezliğim var. Banyo tuvalet harici yatarak, progestan 200mg vajinal kapsül ve haftada 1 proluton iğne kullanarak çok şükür 32+4e kadar geldik 🙏🏻 Doktorunuzun yönergelerine uyarak siz de ilerleyen haftaları bulursunuz inşallah. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Espo Cookie_ Allahım saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almaya nasip etsin İnsallah bol bol dua edelim birbirimizi 🙏🙏
Kubrabulutt31 Sevmek3 o haftada benimkide aşağıya vuruyordu bende korkmuştum ama sonra geçti ara ara yine vurur aşağıya doğru ayakları orda olunca oluyor ben şuan 26+1 haftalığım haftada yada 2 haftada bir mesaneme falan tekmeliyor bir gün sürüp yer değiştiriyor şükür
Espo Bnim ikinci hamileligim oyuzdende vermiş olabilirheran dogum olur die ondan kullansan birşey olmaz dedi kullanmasan bu igneyi bliki dogumun olur ve bebegin daha kucuk dedi