Kumru2960 Kızlar ben esenler medipol gidiyorum yine zam gelmiş muayeneye sürekli herşeye zam yapıyorlar sinirim bozuldu. Ben ilk doğumumu meltem hastanesinde yaptım. O zaman da 9 ay bağcılar sefaya gitmiştim ama doğum zamanı bayrama denk geldiği için doktorum olmadığı için meltem de doğurdum. Simdi size sormak istediğim meltem hastanesinde kadın doğum muayene ücreti özellikle Nuray Günay hanımın doğum ücreti ne kadar acaba, birde doğum ücretleri
Kumru2960 Edsn az önce Bi posta gördüm tüm medipollere zam gelmiş, 6 ayda bir zam yapıyorlarmıs yönetmelik gereği. Bende tam bilmiyorum muayene haftaya bakalım. Ama gercekten sıkıldım sürekli zamlardan bide normal zam değil cok ucuk farkla zam yapıyorlar ya
Kumru2960 Edsn tamam inşallah yazın da Bi haberdar olalım, cok canım sıkıldı yılın ortasında zam mı olur ya, acaba doğumlar falan kaç oldu
Edsn Kumru2960 insanlar tercih ediyor diye havalara girdiler anladığım kadarıyla bir de orada epidural yok sanırım ben öyle duydum bilen var mı doğru mu
Edsn Kumru2960 Elif Başol a gidiyorum meslek bilgisi iyi ama üslubundan hiç memnun değilim ilk gittiğimde bana çok kötü davrandı bu muayeneye kontrol diye gidiyorum yarın da insan gibi bir üslup kullanmazsa kesin değiştireceğim
Kumru2960 Epudurali bilmiyorum var mı yok mu ama sorarım Bi dahakine, simdi yine neyse Bi şekilde hallederiz de 15 günde bir gitme zamanları gelince muayene cok sıkıntı olacak ya, niye böyle yapıyorlar hiç anlamıyorum.
gmzzbhrr Bugün gittim Öğretim Görevlisi Dr muayene 200tl den 245 TL olmuş normal doğum 2500den 2750 olmuş epidural var +800 TL dediler
Kumru2960 Edsn Güngören meltem hastanesinde de +800 epudrl genelde öyle oluyor. Ben ilk doğumu orda yaptım 800 doğumu. Son anda epudrl istedim +600 o zaman 3 sene önce. Simdi 800 olmus. Doğum da 1000