Sevmek3 Arkadaşlar bi tavsiye verin. 22 haftalık hamileyim. Bebek hala rahimden vuruyor, göbeğimin oralara gelmedi. Kasıklarım ve bacaklarımın arasındaki kemiklerim ağrıyor. Var mı benim gibi Olan, tavsiye lütfen
Ezgi-ceren Sevmek3 çatı kemikleriniz ağrıyor benm de en başından beri öyle maalesef ama normal yani. Hamilelikte salgılanan hormonlardan dolayı oynama işlevine sahip olmayan kemikler bile oynar hale geliyor o da acıya sebep oluyor. Ayağa ilk kalktığımda ağrıyor sonra sonra açılıyor ya da yatakta dönerken vs ama çok normal. Yine de kontrole gittiğinizde belirtin doktora başka bir şey olacağını sanmıyorum ama bilgilendirmek gerekir ☺️
Sevmek3 Oturduğum yerden kalkınca resmen tökezliyorum, sıet üstü yatıp kalkıncada kalçalarımın agrısından resmen inliyorum.
Zeyyno_ Sevmek3 Yok canım çok şükür gövek deliğinn oralarda hissediyorum bebeğimi 🤲🤲🥰🧿sadece ağrıların o şekilde mi diye sordm 😌
Emiss1108 Sevmek3 en son 20 gün önce gttm Demir ve magnezyum ilaçları verdi ama o Zmn bacak aramda ki kemiklerim agırmıyrdu kalçam belim ağırıyrdu uzanınca ve oturunca kalkamıyordum şimdi daha çok ilerledi ve ayaklarıma bile basamıyorum 😭bmm de randevuma daha 15 gün var
Kubravci Sevmek3 25 haftalik gebeyim benim de hala oyle ama bizd sey denildi dogum kanalina yakin mis assagidaymis biraz o yuzden
Ezgi-ceren Sevmek3 her hamilelikte aynı şeyler yaşanacak diye bir şey yokmuş bir annenin bütün hamilelikleri farklı olabiliyor diye okumuştum. Tabiki doktorlar en iyisini bilir içiniz rahat etsin elbette gidin. İnşallah normal olağan bir şeydir de sağlıkla gelir bebeğiniz 🙏