Nilss Merhabalar gogus yarasi olmasina karsi lansinoh gogus koruyucu krem aldim. Dogumum sanirim haftaya olacak doktorum gun verecek. Kremi dogumdan once mi kullanmak gerekiyor yoksa yara oldugunda mi? Kullanan varsa bilgi verebilir mi 😇
26_26_26ggg Nilss ben de merak ediyorum aynı şekilde lansinoh aldım ama daha kullanmaya başlamadım bende şurda bekliyim 🤔
Csnsu Nilss sızlamaya başlamştı 30 hftada sütümde akmaya başladı 5 damla hergün sürdüm bnde doktorum lanolın ıcermesın dıkkat et alcağın kreme demşti bende incia markasının gögüs ucu kremını aldm
Sna-1234 Nilss doğumdan önce kullanılıyor diye biliyorum yara olduktan sonra krem iyleşmtirmiyor çünkü yine de bir doktorunuza sorun derim.
Nilss 26_26_26ggg kafasina gore bir ay onceden surenler varmis ama ben emin olamadim. Doktora sormak gerekiyor galiba canim
Mrs40 Nilss ben sormadım kuzum squat plates yürüyüş yap dedi hurma ye göğüs ucu kremi sür dedi bunlarla ne alaka anlamadım ama doğumu tetiklesin diyemi anlamadım 🤷🏻♀️ Kaç haftalıksın
Nilss Mrs40 ben 35+5im canim haftaya bana gun verecek sanirim sezaryan icin. Bende acaba gec mi kaldim diye endiseleniyordum 🤦🏼♀️
Nilss Sna-1234 evet bende yara olduktan sonra iyilestirmiyor diye duymustum en mantiklisi doktora sormak 👍