Sevdanurun Sevdecag bnde 37 haftalık hamileyim kilosu iki hafta önce 2.270di ne zamn doğar bilmiyorm alltan muayene ne zaman yapılır bilmiyorm bilginiz varmi
yamacalimoms d190516 canım Allah kurtarsın benimde Eylül sonu dedi doktorum sezeryan için🙏33 haftaligim şuan Eylül sonu 37 e giricem ins
d190516 yamacalimoms amin kuzum inşallah 🙏🏻37 çok erken değil mi ama bi de senin ilk Doğum anımsıyorum seni 😊benim ikinci olmasına rağmen 38+5 te
yamacalimoms d190516 dogum kanalına girmiş 3 hafta önden gidiyor servikal yetmezlik var bende normal doğum riskli ondan canım
63ilayda yamacalimoms ya çok özür diliyerek bı soru soracağım bende 35 haftaligim bebeğim üç hafta önden gidiyor kilo olarak dönmüş aşağıda doğum pozisyonunu almış sezeryan olacağım ama doktorum 39 haftaya kadar bekleticem sizce doktorumu degistireyimmi?
d190516 yamacalimoms anladım canım sağlıklı gelsinler de nasıl geldikleri mühim değil en son boyu kilosu kaçtı kaçıncı haftada
yamacalimoms 63ilayda doğum pozisyonunu alması gerek zaten benim rahim ağzı yetmezligi oluşturmuş ve normal doğum yapamam riskim var, o yüzden doktor 39 a kadar bekletemem dedi.Dogum kanalına girmesini beklemicem dedi.Senin normalse 39a kadar bekle zaten
yamacalimoms d190516 32de 2.5 kiloydu şuan 33 olduk iyi gidiyoruz maşallah bakalım inşallah sağlıkla kucağıma alırım 31. Haftada ciğer geliştirici de olduk o yüzden içim rahat