ilayecemom Pnar12016 bende çok korkuyorum doktorumda sezaryen yapalım diyor zaten bebeğim iriymis bakalım kısmet hangisi hayırlısıysa artık ben ikisinden de korkuyorum da bu çocuk bi şekilde çıkacak 😄
150403 ilayecemom bende vakit yaklaştıkça korku oluyorda kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sadece doğduğu ilk gördüğüm anı düşünmeye çalışıyorum 😊🙏
Mihrimah41 150403 canm her zaman yenir çok besleyici. Son zamanlarda sayısını artır işe yarar inşaallah.
MehZey Sahrammm yok inanın korktum yemem 😃 postu sabit bı bayan vardı bugün okudum hurmadir doğum destekliyici hiç bişi yapmamış sadece squat günde 10 tane 37. Haftada doğurmuş bende öyle yapıcam 😄
Sahrammm MehZey evet yap mutlaka ben çok hareketliydim spor da yaptım ama yok yumuşamam bile olmadı kuzum ay inşallah senin olur bir avaz da doğurursun 🙈🤣😇
Sahrammm MehZey hahah🤣 korksam da çıkacak korkmasan da 🙈🙊🤣 ay korkma zaten bende o kadar bekledim ama kısmet ne diyim 🤷🏼♀️
MehZey Sahrammm nasip işte insaAllah gonlumuzce olur herşey ablam plesanta sıkıntı ile sezeryan doğurdu 2. Yi sezeryan sonrası normal doğum yapabilmek için bekliyor şuan
Sahrammm MehZey bende beklemek istedim de korunurken hamile kaldım haberim bile olmadı 5 haftalık öğrendim bende çok araştırdım ama onu yapan doktorun çok iyi olması gerek burada çok para istiyorlar, 😔
Xxz 150403 ben hamileliğimin ilk gunlerinden beri günde bir tane yiyorum. Son haftalarda daha da arttırım heralde mecbur :)
MehZey Sahrammm batmanda ssvd gerçekleştiren doktor var diye biz çok düşünmedik doktor açısından Allah yardımcınız olsun bebiş sağlıklı gelsin yeter 😊