Zsnbr ssuleeyuce valla canm bncede orda yaptır uygunu yok yani bi o var muayenede onda oluyorsan daha iyi. Sordum Bn gittiğimde akdamarda yaptırıyorum dedi çok nadir kend kliniğinde yaptırıyormuş. Bn akdamarda ruhat beye gidiyorum normalde çok memnunum kasım beye dedm doktorum iyi ama Akdamar kötü kirli gibi yok dedi olur mu emin ol çok daha iyi diğer hastanelerden dedi
ssuleeyuce Zsnbr aaa kendi kliniginde nasil yaptiriyo acaba 🙄 ilginc. Kasim bey iyide iste sizin dediginiz gibi hastanelerin kirliligi insani supheye dusuruyo
Smyydmr1 Ssmmra 18 ile 23 hafta yanlış hatırlamıyorsam o zaman yapılıyor renkli ultrason dan kasıt bebeğin tüm organları beyin damarları vs yani kalıtsal bir hastalık bir sorun var mı diye adı üstünde detaylı ultrason yapılıyor yarım saat sürdü benim tabii bir de elini yüzünü görmüş olduk 🤗
Zsnbr ssuleeyuce valla canm BNde ultrasona gittiğimde gördüm hatta çok şaşırdım sordum. Genelde Akdamar da dedi ama artk böylr doğumun son noktasında gelinmişse alıyorum doğuma dedi. Madem doğumu akdamarda yaptırıyor ruhat beyde devam etmek daha mantıklı geldi bana
Yalinamir Sedakma yarın Ali Ekiz e yaptıracağım yenibosna metrobüs durağında yeri.26. Haftadayım , normalde yurtdışında birkez yaptırdım, ikinci kez yaptıracağım Türkiye de annemi ziyarete gelmişken.
M_N_R Ssmmra 20 24 haftalar arasi yapiliyo.Bebegin ic organlarina kadar detayli bu şekilde bakiliyo.Bende 20 dk surmuştu
pembeblog 22 haftada yaptırdım. tüm organları detaylı bakılıyor haftasıyla uyumuna bakılıyor yarim saat sürdü yüzünü gösterdi neyse ki bekletmedi 🙏
duyguyldrm Yalinamir canım ali ekiz yaptırdın mı acaba detaylını. benimde haftaya randevum var kendisine. nasıl memnun kaldın mı acaba
asiltosumm35 Ssmmra 21. Haftamda yaptirdim canim. 15-20 dk surdu benim. Doktorumdan baska biri yapti somra sonuclari doktoruma gonderdi 1 renkli 3 siyah beyaz resim verdi. kesinlikle cok guzel cok duygusal bir andi 😍
tokgozss @Ssmmra normalde 600 gibi bir fiyatı vardı eşim polis orada memurlara indirim yapıyorlar 500 TL ye yaptırdık canım
Yalinamir duyguyldrm gayet memnun kaldım, çok açıklayıcıydı, büyük projeksyonlarla bebeği renkli gösterdi cd ve fotoğraflarını verdi
Yalinamir Valla dakika tutmadım😂hiçbir fikrim yok yarım saat-45 dakika sürmüştür diye düşünüyorum duyguyldrm